Naine postitab endast paljastavaid fotosid, et eksile kätte maksta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Panther Media/Scanpix

Igal ühel võib elus ette tulla halbu lahkuminekuid, kuid mõnel juhul võivad asjad üsna inetult lõppeda. Üksikema Tracy Kiss tunnistab, et tema viimane lahkuminek ei olnud kena, kuid samas arvab naine, et tema eksile mõjub see hullemalt kui talle.

Tracy Kiss on üksikema, kellel on kaks tütart (7- ja 2-aastane). 2013. aastal käis Kiss operatsioonil, kuna arstid avastasid, et üks tema rinnaimplantaat on hakanud lekkima. Umbes viis päeva pärast operatsiooni otsustas Kissi kihlatu ta maha jätta, kirjutab Elite Daily.

Naine ei langenud depressiooni ega lasknud oma enesehinnangul langeda, vaid otsustas end kokku võtta ja pühenduda laste kasvatamisele. Kiss võttis vastu ka otsuse, et üritab oma eksi võimalikult närvi ajada. Ta lõi Instagrami ja YouTube'i kontod, kuhu ta postitab paljastavaid fotosid ja videoid, et näidata eksile, millest mees ilma jääb.

Hiljuti antud intervjuus ütles Kiss: «Teised emad mu lapse koolis on mulle öelnud, et nende abikaasad on mind Facebookis oma sõbraks lisanud ja lihtsalt jõllitavad mu fotosid. Nende jaoks on see naljakas, paljud emad on tunnistanud, et kui nad oleksid minu vanuses ja näeksid sellised välja, teeksid nad ilmselt samamoodi. Mitmed on minult küsinud ka toitumis- ja treeningnõuandeid.» Kiss ütles intervjuus veel seda, et kuskil pole kirjas, et emad peavad olema igava välimusega koduperenaised, emad võivad samuti olla seksikad. 

Tracy Kiss on ilulõikustele kulutanud umbes 30 000 naela (üle 38 000 euro) ja naise sooviks on saada Instagrami sensatsiooniks. 27-aastasel Kissil on Instagramis umbes 50 000 jälgijat ja YouTube'is on tema videoid vaadatud üle 320 000 korra. 

Vaata Kissi Instagrami siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles