Kaheksa asja, mis võiks iga noore naise käekotis olla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naise käekotist võib leida igasuguseid vajalikke asju. Kui mõni mees on piilunud oma naise käekotti, siis esmapilgul võib tunduda, et seal on ka palju pahna, kuid naise jaoks omab iga ese kotis tähtsust.

Naisteportaal Allwomenstalk pani kirja mõned asjad, mis võiksid alati naise käekotis olla.

1. Väike meigikott

Üks tähtsamaid asju, mida naine võiks kaasas kanda, on meigikott, kus on kõik hädavajalikud meigitarvikud sees. Oma meigikotti kokku pannes vali tõesti vaid need üksikud asjad, mille abil saad oma meiki värskendada. Poeta meigikotti näiteks ripsmetušš, huulepulk ja väike lauvärvikomplekt. Pikemate juustega naised peaksid ka patsikumme kaasas kandma.

2. Pisike hambahari

Kellelegi ei meeldi ebameeldiv hingeõhk ja teatavasti tähendab nätsu närimine tühje kaloreid, seega kanna käekotis kaasas väikest reisihambaharja, millega oma suud värskendada. 

3. Pesukaitsmed ja tampoonid

Isegi, kui sul pole parasjagu kuupuhastust, on mõistlik hoida käekotis tampoone ja/või hügieenisidemeid, kuna õigel ajal võid need ära unustada. Mõnikord võib neid minna ka sõbrannadel tarvis, seega on hea, kui kellelgi teist on väike varu olemas.

4. Küüneviil

Tuleta meelde, mitu korda oled küüne murdnud ja pahaseks saanud, et su kotis ei leidu küüneviili? Kui pistad küüneviili kotti, pane see väiksesse sahtlisse või leia sellele mingi ümbris, vastasel juhul võib see su telefoni jm kriimustada.

5. Kätepuhastusvahend

Käekotis võiks olla ka desinfitseeriv kätepuhastusvahend või spetsiaalsed niisked salvrätid.

6. Telefonilaadija

Nutitelefoni on küll mugav ja mõnus kasutada, aga regulaarne kasutamine tähendab seda, et telefoni akut tuleb sageli laadida. Igaks juhuks pista telefonilaadija omale käekotti, siis võid kindel olla, et laadija on sul alati käepärast.

7. Pisike lõhnaõlipudel

Hommikul peale piserdatud parfüüm muutub päeva jooksul lahjemaks ja kui sind ootab õhtul ees mõni pidulik sündmus, siis tasuks lisaks meigile värskendada ka oma lõhna. Õnneks on tänapäeval olemas täidetavad parfüümipudelid, mis on umbes huulepulga suurused ja mahuvad kenasti käekotti.

8. Kõrvaklapid

Kui sulle meeldib oma telefonist muusikat kuulata, siis kanna kindlasti kaasas ka kõrvaklappe. See on hea ja lihtne viis, kuidas tänaval rahvamassi seas end teisele lainele lülituda ja oma lemmikmuusikat kuulata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles