Neli lihtsat viisi, kuidas ripsmeid pikemaks kasvatada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lopsakad ripsmed on ahvatlevad ja naiselikud, kuid mitte kõik naised pole selliseid sünniga kaasa saanud. 

Tänapäeval ei ole hõredad ripsmed suur mure, sest on nippe, mille abil saab oma ripsmetele vunki juurde anda, kirjutab You Beauty.

  1. Võta alati meik maha. Seda räägitakse naistele erinevatel põhjustel üha uuesti ja uuesti, kuid tasub veelgi meelde tuletada – enne magamaminekut tuleb alati nägu meigist puhtaks pesta! Vintis peaga hilisõhtul koju jõudes ei pruugi selleks üldse tahtmist olla, kuid peale selle, et meigiga magamine rikub näonahka, rikub see ka silmi ja ripsmeid. Silmameik tuleks enne uinumist kindlasti maha võtta, et vältida silmapõletikku ja ripsmete kokku kleepumist. Silmameiki tasub eemaldada vahendiga, kuhu on lisatud ripsmekasvu elavdavat palsamit. Hea toote kasutamine on oluline ka selleks, et vältida silmade ja ripsmete liigset hõõrumist või sikutamist.
  2. Pea koolutaja ja ripsmetuši kasutamisega piiri. Ripsmekoolutajat ei maksa iga päev kasutada, sest see muudab ripsmekarvad hapraks, kuid võib neid ka murda ja välja tõmmata. Aeg-ajalt tuleks ka ripsmetuši kasutamisega piiri pidada ja anda silmadele puhkust. Mida harvem end meigid, seda parem näed meigiga välja.
  3. Niisuta vaseliiniga. Turguta oma ripsmeid igal õhtul enne magamaminekut vaseliiniga, mis niisutab kuivi ja õrnasid ripsmekarvu, muutes need tugevamaks ja edaspidiseks vastupidavamaks. Vaseliini kasuks räägib eelkõige selle odav hind. Ripsmetele saab seda kanda kas sõrmede või puhtaks pestud kasutamata ripsmetuši harjaga. Piisab vaid ühest kihist!
  4. Kasuta ripsmeseerumit. Ripsmete kasvatamiseks ja tumedamaks muutmiseks pakutakse ka erinevaid ripsmeseerumeid, mis on tänapäeval tõesti efektiivsed. Küll peab arvestama, et nende hind on enamasti üsna krõbe.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles