Kaheksa viisi, kuidas naised suhteid rikuvad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sinu abieluga on kõik korras või oled viimasel ajal (või juba ammu) täheldanud probleeme?

Antud artiklis on välja toodud asjad, mida õnnetud abikaasad oma naistele kõige enam ette heidavad. Loe neid. Usu neid. Lõpeta ise nende asjade tegemine, soovitab YourTango.

1. Naine on turtsakas

Abikaasaga rääkides on su hääletoon negatiivne, rahulolematu ja kritiseeriv. Kui mees üritab teie abieluprobleemidest rääkida, võtad automaatselt kaitsepositsiooni ja hakkad teda süüdistama ilma tema seisukohti kuulamata.

2. Naine näägutab pidevalt

Kui mehel on vaba hetk, kargad talle turja ja käsid tal kodus midagi parandada. Kui ta läheb sõpradega välja, saadad talle pidevalt sõnumeid ja küsid, millal ta koju tuleb. Sa polegi nagu tema kaaslane, vaid pigem ülemus.

3. Naine on voodis täiesti tuim

Kui mees teeb sulle kelmikalt silma, pööritad sina oma silmi. Kui ta puudutab sind voodis, pöörad talle selja. Kui te mõnikord harva seksite, oled sina lihtsalt selili ja vahid lakke, oodates kannatamatult, et seks saaks läbi.

4. Naine ei hoolitse oma välimuse eest

Võib-olla oled lõpetanud enda meikimise või trenni tegemise, võib-olla armastad kanda dresse. Igatahes oled end käest lasknud ning kaotanud energia ja elurõõmu. Naine, kes pole oma välimusega rahul, tõmbub sageli partnerist eemale ja see on miski, mille üle mehed pole sugugi õnnelikud.

5. Naine on «emme» ja ei midagi muud

Sinus tekitab suuremat elevust lastega väljas käimine, kui romantiline kohting abikaasaga. Pea meeles, et lastele keskenduv abielu pole tegelikult õige abielu, see on pigem lastehoid.

6. Naine on alfaema

Kuna pead ennast mehest paremaks lapsevanemaks, siis pahandad temaga iga kord, kui ta üritab lapsi kasvatada nii, nagu tema arvates on õige. Selle tulemusel röövid oma lastelt isa hoolitsuse ja distsipliini ning sinu ja abikaasa vahele tekib lõhe.

7. Naine on tänamatu

Kui mees on sinu nimel pingutanud või ehitanud näiteks aiamaja, mida sa kaua oled oodanud, siis sa võtad tema pingutusi enesest mõistetavalt ega täna teda. 

8. Naine on igav

Sul pole hobisid ega meelistegevusi, millega võiksid tegeleda kodust väljaspool. See muudab sind etteaimatavaks ja igavaks kaaslaseks, kel pole kunagi midagi huvitavat vestlustele lisada. Kui väga otsekoheselt öelda, siis sa peaksid omale elu muretsema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles