Põhjala köögi lumm

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restoran Neh.
Restoran Neh. Foto: Neh

Kui otsite tõestust sellele, et põhjamaised maitsed pole sugugi kahvatud ja siinse köögi piirid ahtakesed, on Muhu saare Pädaste mõisa restorani talvekodu (või saatkond, kui soovite) Neh talviseks või ka pühademeelseks (pidu)söögiks see kõige õigem koht.

Köök, kus pealikuna toimetab taani-prantsuse verd Yves Le Lay, on pühendunud Põhjala saarte ideele, kus kohalikust toorainest pigistatakse uuenduslikus võtmes välja nii palju kui võimalik. Nehis tuleb kogu toidukraam Muhu saarelt ja Saaremaalt, eriti uhked on kokad oma hoidiste üle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles