Lihtne pärligurmee aasta viimaseks õhtuks

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piparkoogi-toorjuustukoogid.
Piparkoogi-toorjuustukoogid. Foto: Henri Raudnask

Aasta viimasel õhtul passib lauale panna ka peenemaid pipstükke ja kokanduslikku glamuuri – uudne toiduilma leiutis, toidupärlid, on selleks kui loodud.

Mis eriti mugav, toidupärlitega pole mingit vaeva ega nikerdamist. «Ostate poest meelepärase maitsega pärlid ja tarvitate neid ühtaegu maitse lisamiseks ja kaunistuseks. Nendega on põnev mängida, ja variante, kuidas neid peolaual kasutada, on lõputult,» tõdeb Tartu eksootiliste maitse- ja toiduainete poe perenaine Juta Raudnask, kes neid ise mitmetes retseptides järele proovinud ja nendega ka kaupleb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles