Tippmodelli Cara Delevingne'i viis kavalat ilunippi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cara Delevingne ja Kate Moss Londoni moenädalal.
Cara Delevingne ja Kate Moss Londoni moenädalal. Foto: STEFAN WERMUTH/REUTERS

Noor tippmodell Cara Delevingne on üks neist kuulsatest naistest, kes on lõppeva aasta ilutrende kahtlemata mõjutanud. Glamour pani kirja tippmodelli viis kavalat ilunippi, mida kõik naised võiksid julgemalt proovida.

1. Vabalt punutud «punkarihari» võib olla väga kaunis. Kõigepealt kandis seda soengut Rita Ora, kusjuures samal päeval oli see soeng ka Marc by Marc Jacobsi moe-show'l, kuid alles hiljuti kandis seda ka tippmodell Cara Delevingne. Arvatavasti kogub see julge ja omapärane soeng kuulsuste seas alles hoogu. Vaata Cara soengut siit!

2. Kui sul on tumedad kulmud, siis see ei tähenda, et sa ei tohiks kanda tumedat huulepulka. Cara Delevingne on tuntud oma tihedate ja tumedate kulmude poolest, kuid noor naine ei lase kulmudel dikteerida seda, milliseid meigitooteid ta kasutab. Nimelt juulikuus oli Delevingne Leonardo Dicaprio sihtasutuse avamispeo tarbeks oma huuled tumelillaks võõbanud. Vaata siit!

3. Ära muretse selle pärast, et juuksenõelad võivad mõnest soengust välja paista. Ka see on muide üks tõusev trend – soenguid tulekski edaspidi teha pigem nii, et juuksenõelad oleksid silmapaistvad ja miks mitte ka värvilised. Vaata siit, millist soengut eelistas Cara!

4. Kui soovid oma huulepulgatooni sobitada kokku oma rõivastusega, siis mõtle natuke laiemalt. Septembris käis Cara Delevingne Londoni moenädala raames Burberry moe-show'l tumesinises pükskostüümis, mille juurde oli naine sobitanud punaste paeltega jooksujalanõud. Kusjuures need paelad sobisid kokku Cara punase huulepulgaga. Paljud ei julge selliseid stiilseid valikuid teha.

5. Kui oled suur suitsusilmameigi austaja, kuid sul pole enam häid ideid, kuidas suitsusilmi originaalsemaks muuta, võta eeskuju Caralt! Nimelt oli Caral ühe filmi esilinastuse tarbeks tehtud suitsusilmad, aga mitte tavalisel moel – ülemised laud olid värvitud halli lauvärviga nagu ikka, kuid silmade alla oli kantud roosat lauvärvi. Vaata tulemust siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles