Susan Luitsalu: keda see aastavahetus huvitab?

Susan Luitsalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Susan Luitsalu.
Susan Luitsalu. Foto: Erakogu

Detsember on raske kuu. Kes peab käima miljonil jõulupeol, kes ei pea, aga saab see-eest hoopis pesemata mandariinidest tasuta pääsme WC-festivalile. Lapsevanemad peavad lisaks koka-koristaja-autojuhi ametile ette võtma päkapiku kuluka elukutse, ja osa inimesi kulutab aega targutamisele, kuidas jõulud ei tohiks olla kommertspidu, vaid lähedaste peale mõtlemise aeg. Lõviosa rahvast ei viitsi seda targutamist aga tähelegi panna, nemad jooksevad mööda poode ja punnitavad välja mõelda kinke, mis ei oleks järjekordne sokipaar.

Arvate, et kui jõulud läbi, on sel trallil kriips peal? EI! Ees ootab ju veel aastavahetus. Kas teid on juba rangelt ja korduvalt üle kuulatud, et mis te 31. detsembril teete? Ma arvan, et on. Isegi kui te pole mingi eriline peoloom. See aastavahetus lihtsalt on juba selline «kohustuslik» pidu, mida üksi ei peeta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles