Kuidas oma mehega flirtida?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Abielusõrmus sõrmes ei tähenda, et enam ei tohiks kunagi flirtida. Vastupidi. Oma mehega lõbusasti kurameerimine annab elule vürtsi ja hoiab pinget.

Redbook Mag uuris suhteekspertidelt ja ka tavaliselt abieluinimestelt, millised on parimad viisid suhtes armujahi pidamiseks.

Veidi salapära

«Minu naisel on komme hoida magamistoauks kinni enne seda, kui me välja läheme, et ta saaks end üles lüüa. Alati, kui ta sealt lõpuks välja tuleb, näeb ta imeline välja. See on nagu siis, kui me alles käima hakkasime – ma läksin alati nii elevile, kui ta naeratades minu juurde tuli.» - 28aastane Avery

Naer on terviseks

Kui sa teed midagi tavatut, võib mees itsitada või ka kõva häälega naerma hakata. See ei tähenda, et ta tunneks end kohe eriti ebamugavalt või et ta peaks sind tobedaks. Parim, mis saad teha, on temaga kaasa naerda. Püsisuhtes flirtimise juures ongi kõige toredam see, et see ei pea olema täiuslik või üdini lummav. Peaasi, et teil on lõbus.

Natuke avalikku tähelepanu

«Ma ei julgeks seda oma sõpradele tunnistada, aga tegelikult mulle väga meeldib see, kui mu naine postitab minu Facebooki seinale midagi romantilist. Mulle meeldib, et ta ei karda oma tundeid näidata. Samuti meeldib mulle see, et ta ei ole seejuures kunagi liiga isiklik, ei kasuta tobedaid hellitusnimesid ega lasku liigselt detailidesse. See mõjuks juba vastupidiselt.» - 40aastane Chuck

Tee seda, mida oskad kõige paremini

Suhte alguses flirdivad naised enamasti nii, nagu neile tundub, et mehele meeldiks. Nüüd olete juba teineteist tundma õppinud ja sa tead, et talle väga meeldib sinu ainulaadne isiksus. Uhkusta sellega! Näiteks võib see tähendada, et paned talle huvitava hellitusnime või kirjutad talle peegli nurka romantilise luuletuse. Näita talle oma iseloomu – see tuletab talle meelde, mida ta sinu juures eriti hindab.

Kiusa teda, natuke

«Ma olen pedantlik korraarmastaja. Mõnikord teeb naine must pilti, kui ma käterätte kokku voldin või põlle ja kinnastega nõusid pesen. Kuna ta teeb seda armastusega, ajab see mind naerma, ja see meeldib mulle. Omal veidral viisil näitab see, et ta on mu üle uhke, kui neid pilte Instagrami postitab.» - 38aastane Patrick

Las ta nuputab

«Aeg-ajalt saan ma naiselt sõnumeid, et tal on mulle õhtuks kodus üllatus. Mõnikord on selleks midagi lihtsat, näiteks meie lemmikjäätis, kuid ükskord broneeris ta meile linnast väljas asuvas hotellis romantilise toa. Ükstapuha, mis see on, see on alati hea. Kui ta saadab mulle sõnumi, siis ülejäänud päeva jooksul on mul väga raske töösse süveneda.» - 31aastane Derek

Puuduta teda

Kasuta selliseid võtteid, mis krutivad meest üles. Kui ta tuleb koju, siis suudle teda pikalt. Silita ta kätt, poe diivanil mehe kaissu. Puudutusel ja nahk-naha kontaktil on paari seksuaalsusele väga eriline mõju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles