Kuidas tõlgendada mehe kehakeelt?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meeste puhul on sageli nii, et teod ütlevad rohkem kui sõnad. Mehe tegude tõlgendamine võib sageli mehe kohta paljastada rohkem kui see, mida ta ise sulle räägib.

GalTime pani kirja, kuidas meeste kehakeelt tõlgendada.

  • Kui mees on hajameelne

Kui ta kontrollib pidevalt oma telefoni või vaatab pidevalt üle oma õla, siis pole ta ilmselt sinust nii palju huvitatud, kui sa loodad. Hajameelsus vihjab sellele, et tal on igav ja isegi, kui ta ütleb sulle, et tahaks teada, kuidas su päev möödus, võid kindel olla, et talle pakub tegelikult rohkem huvi oma Facebooki uudisvoog või brünett, kes sinu selja taga istub.

  • Kui ta käed on puusadel või risti rinnal

Mõlemad need kehahoiakud väljendavad põlgust. Kui mees seisab käed puusal või kui tal on käed rinnal ristis, siis võib põhjuseks olla see, et mees tegelikult ei nõustu sinuga, kuigi ta võib sulle öelda, et nõustub. Küsi temalt, kuidas ta end tunneb ja lase tal vabalt oma tundeid jagada.

  • Kui mees pilgutab silmi või punastab

Silmade pilgutamine on kindel märk, et sa meeldid talle. Punastamine võib samuti viidata sellele, et mees tunneb sinu vastu huvi või ta tunneb lausa piinlikkust sellepärast, kui väga sa talle meeldid.

  • Kui ta on küürus seljaga

Küürus seljaga olemine võib viidata, et mehel oli raske tööpäev ja ta ei tunne end kuigi hästi. Sageli ei taha mehed oma nõrkusi tunnistada, kuna nad kardavad, et see ei jäta neist head muljet. Küsi mehelt, kuidas ta päev möödus, võib-olla on tal just vaja midagi südamelt ära rääkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles