Kõige suurem viga, mida naised armastust otsides teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui otsid pikaajalist püsisuhet, siis tõenäoliselt teed seda valesti. Nimelt on paljud suhteeksperdid arvamusel, et naine ei pea mehega voodisse minema enne, kui mees pakub naisele suhet, millega naine võiks rahul olla.

Naised otsivad turvatunnet. Mehed otsivad eelkõige seksi, mis võib kohati varjutada nende oma vajadust kindluse järgi. Ka naiste jaoks on seks väga oluline, kuid see pole kindlasti esimene asi, millele naine mõtleb, kui ta on uue mehega tutvunud. Mehi juhib aga eelkõige nende sugutung, kirjutab YourTango.

Kuigi on väga positiivne, et seks pole enam tabuteema, vaid miski, mis kuulub loomulikult iga inimese ellu, peaksid naised käituma väga targalt ja kasutama enesekontrolli, et vähendada südamevalu ja saavutada parimaid tulemusi. Kui soovid kindlaks teha, kas mehel võivad tegelikult ka sinu vastu tunded tekkida või on ta huvitatud vaid seksist, siis soovitavad eksperdid seksiga natuke oodata.

Mida võiks teha seksimise asemel?

1. Näita mehele, et sa pole nagu ülejäänud naised. Mees tahab, et sa oleksid teistest erinev. Ta tahab, et sa oleksid naine, kes esitab talle väljakutse. Ta tahab, et sa oleksid naine, kelle kohta ta ütleks oma sõpradele, et sinust saab tema laste ema. Kui ta on oma elus jõudnud punkti, kus ta on suhteks valmis, tahab ta leida naist, kes oleks väärt seda imelist teekonda, et mees saaks öelda oma semudele, et paljud teised mehed üritasid sind püüda, kuid põrusid ja mees oli see, kes osutus kõige edukamaks.

2. Käi temaga kohtingul. Mine temaga mitu korda välja. Kohtuge päeva ajal, õhtul, külastage seiklusparke, looge ühiseid mälestusi ja saage kogemusi. Õpi teda tundma kui oma sõpra, kuid ole temaga julgem kui mõne sõbraga. Ära pelga teda suudelda ja talle märku anda, et ta on sinu arvates seksikas, väljakutsuv ja nutikas. Võid talle isegi paljastada oma uue saladuse, kuid ole seda tehes hästi otsekohene: «Ma ei maga meestega, kes pole minu peigmehed/kihlatud/abikaasad.» Kui selline olukord ei sobi talle ja ta pigem tahaks sinu reeglit kuuldes põgeneda, siis päästsid end just tohutust südamevalust. Ta polnudki sinu jaoks õige mees.

3. Hoidu oksütotsiinist. Seksist tuleks hoiduda ka ühel väga teaduslikul põhjusel. Nimelt vallandub seksi ajal kehas hormoon nimega oksütotsiin. Oksütotsiin vastutab armastuse, tugeva sideme loomise ja usalduse eest. Keskmise naise kehas vallandub seksi ajal päris suurel hulgal oksütotsiini. See on imeilus, kuid ohtlik hormoon, kuna naisel tekib side mehega, kellega ta on vahekorras olnud. Oksütotsiin ei hooli sellest, kas mees on huvitatud laste saamisest, kas ta on kriminaalses korras karistatud või kas mehel võib olla pornosõltuvus. Teda ei hooli see, et sind huvitavad kõik need asjad.

Seega, kui soovite pikaajalist ja head suhet, ärge minge mehega voodisse enne, kui olete monogaamses püsisuhtes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles