Kümme asja, mille pärast tugevas suhtes olevad inimesed kunagi ei muretse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tugev armusuhe on lausa imeline. See teeb sind väga õnnelikuks ja intiimsus, mida sa tunned koos inimesega, kellega saad olla 100 protsenti sina ise, tekitab kirjeldamatu tunde. Ometi tunnevad paljud meist ebakindlust paljude asjade suhtes ka siis, kui oleme pühendunud suhtes.

Järgnevalt on välja toodud kümme asja, mille pärast ei muretse ealeski need, kelle armusuhe on tugev ja terve, kirjutab StyleCaster.

1. Juuksed. Suhte alguses võib naine pidevalt muret tunda, kas tema soeng on ikka korras. Suhte arenedes õpib naine aga end lõdvaks laskma ega muretse enam sellepärast, kui tema sirgendatud juuksed tõmbuvad vihma käes krussi.

2. Usaldus. Usaldus on igas suhtes väga oluline asi. Paljud naised kipuvad muretsema sellepärast, mida nende kallim parasjagu teeb või kellega ta on koos. Heas suhtes olles ei muretse naised sellepärast. Nad usaldavad oma meest ja teavad, et lõpuks tuleb mees ikka nende juurde koju.

3. Lahusolek. Väga hea on olla suhtes, ent samas teada, et te ei pea olema 24/7 ninapidi koos. Peaksite patsutama omale õlale, et suudate muretult olla ka lahus ega tunne seetõttu ebakindlust. Kui tunnete suhtes end mugavalt, mõistate, et lahkusolek muudab teie suhte tegelikult vaid tugevamaks.

4. Liigne kättesaadavus. Sa ei pea enam teesklema, et su graafik on väga tihe, kuigi tegelikult istud kodus ja loed raamatut. Kui tahad oma kallimaga kokku saada, siis saage. Teie suhtest puuduvad mõttemängud. Olete koos just siis ja just nii palju, kui ise soovite.

5. Enese vabalt tundmine. Enamasti on nii, et kui õpime kedagi tundma, siis kipume varjama oma iseloomu veidrusi. Sama teeb ka partner. Kui tunnete end juba mugavamalt, ei tunne te enam vajadust oma iseloomujooni varjata. Oled tänulik selle eest, et mees peab sind armsaks ja huvitavaks.

6. Kõige paremas vormis olemine. Kogu aeg. Ühegi naise puhul ei tasuks kunagi eeldada, et ta on alati laitmatu välimusega. Ükski mees ei eeldagi tegelikult seda. Tugevas suhtes olevad inimesed ei hooli sellest, et kallim näeb neid ilma meigita või segamini soenguga. Ära karda, et kallim loodab, et su välimus oleks kogu aeg laitmatu nagu punase vaiba kuulsustel.

7. Teiste naistega suhtlemine. Kui olete tugevas püsisuhtes, siis ei tekita sinus imestust see, kui mees saab sõnumeid naissoost sõpradelt või tuttavatelt. Suhte alguses võis see tekitada sinus vastakaid tundeid või ebakindlust, aga kui olete juba pikemat aega koos olnud, ei kõiguta sind sellised asjad.

8. Seksi puudumine. Tugevas suhtes olevad naised teavad, et mehed – täpselt nagu naisedki – ei ole alati seksist huvitatud ja see on normaalne. Tõeline intiimsus pole ainult füüsiline.

9. Sõnumitele vastamine. Tugevas ja õnnelikus suhtes olevad naised teavad, et mõnel päeval vastab mees sõnumitele kiiremini, teinekord jälle aeglasemalt. Varemalt võis see tekitada palju probleeme, kui mees ei vastanud kohe sõnumitele või meilidele ning naine võis hakata igasuguseid hullumeelseid asju välja mõtlema. Nüüd aga tead, et sa ei pea endast välja minema, kui mehel kulub sõnumile vastamiseks aega.

10. Üksiolek. Kui mees tahab õhtu või paar veeta üksi või oma semudega, siis see ei mõju naisele solvavalt ega pane teda muretsema. Uues suhtes on kõik esialgu ebakindlad ja võivad liigselt muretseda. Ent seda ei tasuks võtta isiklikult. Vahel vajavad ka mehed hingamisruumi, täpselt nagu naisedki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles