Mees tegi naisele tema kaksikõega sarvi ja sai väärilise karistuse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildid petjatest on leidnud tee internetti.
Pildid petjatest on leidnud tee internetti. Foto: twitter

Hiinlanna kahtlustas, et mees pole talle truu ja otsustas meest jälitada. Suur oli tema šokk, kui ta avastas, et mehe armukeseks on tema enda kaksikõde ning et kohtumispaigana kasutavad nad mehe autot.

Justkui filmis, otsustas alandatud Ting Su reeturitele kätte maksta, edastab Jezebel. Kui ta õe ja mehe tabas, olid nad parasjagu autos ihualasti. Mingil põhjusel hüppasid armukesed autost välja - kas soovisid naist lohutada või oma tegu kuidagi selgitada, jääb segaseks. Ting Su nägi aga võimalust ja haaras sellest kinni. Ta ruttas autorooli, lukustas uksed ja sõitis minema, jättes alasti petjad parklasse maha.

«See oli nii naljakas,» ütles 33-aastane You Meng, kes juhtumit pealt nägi. «Mitu inimest haaras oma telefoni, nagu minagi. Mees tagus rusikaga autoaknale ja karjus naise peale, aga naine lihtsalt ei teinud tast välja.»

Fotod petjatest on leidnud oma koha internetiavarustes, kus neid üha kiiremini edasi jagatakse. Ting Su, kes on muide ka ise kaksikute ema, andis juba lahutuse sisse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles