20 märki, et oled abieluks valmis

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui mõtled oma tulevikule, kas näed enda kõrval oma praegust partnerit? Kuidas aru saada, kas oled abiellumiseks valmis?

Cosmo pani kirja 20 märki, mis aitavad kindlaks teha, et oled abieluks valmis.

1. Sa oled rahul sellega, kes sa oled ja saaksid ka üksi hakkama. Sa tead oma südames, et oleksid võimeline ka iseseisvalt elama, aga sa lihtsalt eelistad oma elu jagada selle inimesega, kes on hetkel su kõrval.

2. Kuulad sõbrannade lugusid kohtingutel käimisest ja sulle tundub, et sa ei jää millestki ilma. Sa oled hoopis rahul, et sul on praegu nii imeline suhe.

3. Sa tead, milliseid omadusi sa partneri juures hindad. Kooli ajal lootsid, et mõni nägus klassivend pööraks sulle rohkem tähelepanu. Nüüd oled sa aga küpsem ja suudad täpselt öelda, milliseid omadusi sa partneri juures hindad (lisaks heale välimusele). Sa ei suuda tulevikku ette näha, aga sul on umbkaudne ettekujutus, millise mehega sa tahaksid seda koos veeta.

4. Sinu elus on veel sulle lähedasi inimesi. Kui mees on sinu ainus sõber ja usaldusisik, siis võib iga tüli tekitada tunde, et maailmalõpp on käes. Hea on, kui sul on tugev tugigrupp, kes sind vajadusel toetab.

5. Sa mõistad, et asjad ei keerle enam ainult ümber sinu ja see ei tekita sinus paanikat. Kui soovid, et teie suhtest saaks asja, peate vaatama endast kaugemale ja võtma teise inimese graafikut, mõtteid, eelistusi jms arvesse.

6. Paned üha rohkem tähele teiste kihlasõrmuseid. Oled hakanud rohkem mõtlema ka sellele, millise kujuga võiks olla sinu oma kihlasõrmuse kalliskivi.

7. Kui mõtled oma tulevikule, näed seal ka oma partnerit. Sa ei mõtle isegi konkreetsetele sündmustele, vaid üldiselt tulevikule ja tead, et tahad meest enda kõrvale.

8. Võid avameelselt rääkida rahast. Kuigi see võib mõnes suhtes olla tabuteemaks, tuleb sellest siiski ühel hetkel rääkida. Kui olete juba praegu rahaasjadest rääkides ausad, siis on see märgiks, et te usaldate teineteist.

9. Olete juba rääkinud abiellumisest. Sa ei looda lihtsalt, et partner kingib sulle ühel päeval sõrmuse. Olete omavahel reaalselt rääkinud sellest, et tahaksite elu lõpuni koos olla.

10. Sinu emotsioonid on partneri omadega seotud. Kui tema on kurb, muutud ka sina kurvaks. Tunnete alati head meelt, kui partneril läheb hästi.

11. Olete jaganud oma ebakindlusi ja lubanud endal olla haavatav. Sa ei muretse enam sellepärast, et ühel päeval mõistab mees, et sa pole alati muretu ja vaoshoitud. Mõnikord võid olla segaduses ja hirmunud. Ta on seda näinud ja seisab kindlalt sinu kõrval.

12. Oled kaalunud seda, et nimetada partnerit oma kontaktisikuks. Kui midagi peaks juhtuma, tahad, et tema oleks esimene, kellele helistatakse.

13. Ta on esimene, kellele helistad, kui sul on jagada häid uudiseid. 

14. Sa ei igatse taga oma eelmisi suhteid. Sa küll mõtled sellele, kuidas su eksidel läheb, aga sa ei igatse neid enam taga. Oled olevikus palju õnnelikum.

15. Sa ei pea pikka viha. Kui tahate aastaid koos olla, siis peate õppima, kuidas negatiivsetest asjadest lahti lasta. Kui miski teid tõesti häirib, peate sellest omavahel rääkima.

16. Sa ei muretse sellepärast, mida teeb mees siis, kui te pole koos. Sind ei pane muretsema see, kui mees läheb õhtul semudega välja. Sa võid kindel olla, et ta tuleb pärast sinu juurde tagasi.

17. Te tahate koos elada. Te tahate hommikul esimese asjana näha oma kallimat ja teile meeldib õhtul pärast tööd tulla kallima juurde koju.

18. Olete rääkinud laste saamisest ja teie seisukohad on samad. Isegi, kui te ei plaani lapsi nüüd ja kohe saada, tuleks sellest omavahel rääkida.

19. Sa ei kahtle selles, et ta armastab sind. Sa ei pea enam analüüsima, mida mehe tekstisõnumid tähendavad või kas sa ikka meeldid talle. Oled kindel, et teil mõlemal on teineteise vastu suured tunded.

20. Abielluksid temaga ka siis, kui sa ei saaks oma unelmate pulmi. Oleksid nõus loobuma suurest tordist, lilledest valmistatud kaunistustest ja peost, et olla koos oma kallimaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles