Kuus tõestatud nippi, kuidas muuta end seksikamaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas flirdid juukseid ümber näpu keerates ja huuli limpsates? Need nipid on amatööridele! Allure.com pani kirja kuus nippi, kuidas end seksikamaks muuta. Mõned neist võivad tunduda veidratena, kuid väidetavalt on nende mõju tõestatud.

  • Kanna punast...

Teadlased on kindlaks teinud, et tulipunane värv mõjub meestele erutavalt. Uuringust selgus, et mehed kutsusid 56 protsenti suurema tõenäosusega välja naise, kes kandis punast, võrreldes naisega, kes kandis valget. Asi on ilmselt sellest, et mehed on loodud punasele värvile reageerima. Juba aastasadu tagasi kasutati huulte ja põskede värvimiseks punast tooni, kuna see andis meestele märku, et naine on erutatud. 

  • ...aga mitte huultel

Üks uuring näitas, et meeste arvates on kõige atraktiivsemad huulepulgatoonid neutraalsed ja soojad roosad toonid. Vältida võiks silmatorkavaid huulevärve ja pigem valida neid, mis oleks su nahatoonist paari tooni võrra roosamad. 

  • Naerata!

Pole mingi saladus, et kõiki inimesi tõmbab pigem naeratava kui mossitava inimese poole. Nüüd on kindlaks tehtud, et naeratus mõjutab seda, kui seksika mulje sa teistele jätad. British Columbia ülikooli teadlased selgitasid, et sõbraliku ja avatud naeratusega naine võib jätta mulje, et ta on ka seksuaalselt huvitatud. 

  • Lisa oma juustele lopsakust

Victoria's Secreti modellide veatut välimust pole ilmselt võimalik matkida, kui, siis ainult nende kohevaid juukseid. Selleks, et ka sinu juuksed oleksid säravad ja lopsakad, tee nii: kasuta enne juuksepalsamit ja alles siis pese juukseid šampooniga. Ekspertide sõnul peavad juuksed olema jääkainetest täiesti vabad, muidu need ei jäta lopsakat ja kohevat muljet. 

  • Vali õige parfüüm

Parfüüme müüvad inimesed ütlevad kui ühest suust, et kõige seksikama mulje jätavad külluslik lillelõhn ja vanilje. Kuna lõhnavalik on poes suhteliselt suur, siis pead ilmselt mitut parfüümi nuusutama enne, kui leiad selle õige. Oluline on see, et parfüüm meeldiks sulle endale, kuna see muudab sind enesekindlamaks ja kõik ju teavad, et enesekindel naine on seksikas naine.

  • Muuda oma nägu elavaks

Silmade pilgutamine, noogutamine, pearaputamine - veider, kuid kõik need võivad muuta sind mehe silmis atraktiivsemaks. Uuringud on näidanud, et naised, kelle nägu on eriti liikuv ja elav, on meeste arvates kõige parema välimusega. Bristoli ülikooli teadlased selgitasid, et asi võib olla selles, et elav nägu vihjab ektravertsusele ja see on paljude arvates seksikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles