Vallalised on nõus oma välimust muutma, et saada ligipääs ilusatele inimestele mõeldud tutvumislehele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly O'Donnell enne ja pärast oma elustiili muutmist.
Kelly O'Donnell enne ja pärast oma elustiili muutmist. Foto: Erakogu

Vallalised naised ja mehed üle maailma on valmis oma välimust muutma, et saada ligipääs kohtingulehele BeautifulPeople.com, mis on mõeldud vaid «ilusatele inimestele». 

Selleks, et nimetatud tutvumisportaaliga liituda, peab inimene läbima 48-tunnise hindamisperioodi, mille käigus saavad vastassoost tutvumisportaali kasutajad hinnata, kas kandidaat on liitumiseks piisavalt ilus. Teised kasutajad ongi need, kes otsustavad, kas inimene saab veebilehe kasutajaks või mitte, kirjutab The Daily Mail.

Veebileht loodi 2003 aastal ja 11 aastaga on tutvumisportaal tagasi lükanud 7,5 miljonit kandidaati. Ent mõned kandidaadid ei andnud sugugi kergelt alla – nad muutsid oma välimust, lootes, et see tagab neile veebilehe ligipääsu.

Kanadas elav toitumisekspert Kelly O'Donnell on üks neist naistest, kes otsustas oma välimust muuta. «Kui mu kehakaal ületas 90 kilogrammi piiri, teadsin, et pean midagi muutma. Ma olin väsinud sellest, et mul polnud kunagi piisavalt energiat. Otsustasin õppida õigesti toituma ja hakkasin trenni tegema. Kaheksa aastat hiljem olen läbinud kaks maratoni, olen 40 kilogrammi kergem ja vana elu selja taha jätnud. Ma olen tulemustega väga rahul,» rääkis O'Donnell.

Poola tudeng Aleksandra Pieczek ütles, et tema «totaalne muutumine» on muutnud ta elu. «Ma ei tahtnud olla märkamatu, seega hakkasin oma elu muutma: muutsin toitumist, elustiili, olin aktiivsem. Aastaga kaotasin 8 kilogrammi, mu juuksed on nüüd pikemad ja tervemad, kohtasin inimest, kes aitas mul muutuda. Hakkasin õppima, minust sai kisakoori liige ja modell,» jutustas noor naine. 

Sakslane Alexander Siedwardt tunnistas, et veebileht BeautifulPeople.com lükkas tema liitumissoovi mitu korda tagasi, seega otsustas mees enesekindluse tõstmiseks oma elu muuta. Ta tegi üheksa kuud järjest seitse korda nädalas trenni ja nüüd naudib mees oma muutust ning seda, et saab teistelt pidevalt tähelepanu.

Tutvumislehe esindaja Greg Hodge ütles, et nemad pole omalt poolt piiranud seda, mitu korda inimene võib üritada veebilehega liituda. Hodge'i sõnul näevad nad sageli, et inimene üritab kolm, neli või lausa 20 korda uuesti liikmeks kandideerida. «Vaadake Hollywoodi kõige kaunimate inimeste pilte ja te näete, et nad pole sündinud sellise välimusega. Demi Moore, Nicole Kidman ja Ryan Seacrest on head näited ja eeskujud neile, kes pole sündinud kõige kaunima välimusega,» rääkis Hodge. 

Mees lisas, et vahel pole välimuse muutmiseks sugugi palju vaja, piisab vaid sellest, kui inimene laseb oma hambaid kohendada, muudab toitumist, hoolitseb oma välimuse eest rohkem ja teeb trenni. 

«Hiljuti hakkasime pakkuma ka nõustamisteenust, mis tähendab seda, et viime kokku oma kõige edukamad liikmed – kes on ühtlasi ilueksperdid, stilistid ja elustiilinõustajad – kokku kandidaatidega, kes ei oska ise end muuta,» lausus Greg Hodge, kelle sõnul on veebilehe peamine eesmärk see, et inimesed oleksid iseenda üle uhked ja rahul. 

Veebilehel on kõige rohkem ilusaid kasutajaid Rootsist ja kõige vähem on tutvumisportaalis aktsepteeritud Suurbritanniast pärit kandidaate. Veebilehel BeautifulPeople.com on hetkel üle 800 000 kasutaja üle maailma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles