Viis fakti, mida naised võiksid meeste kohta teada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Arvad, et tunned mehi juba üsna hästi ja nad ei suuda sind enam millegagi üllatada? Võimalik. Samas on võimalik seegi, et oled meeste kohta kuulnud lugusid, mida esialgu pidasid müütideks, aga mis on tegelikult tõesed.

YourTango pani kirja viis fakti meeste kohta, mida kõik naised võiksid teada.

1. Meestele meeldivad ilusad naised

Võib-olla oled oma haridusele kulutanud suuri summasid ja salamisi lootnud, et intelligentsus ja lai silmaring avaldavad ühel päeval ühele erilisele mehele tõeliselt muljet. Ent siis tuleb mängu üks sale neiu, kes varastab sinult su unelmate mehe. Kas pole mitte ebaaus?

Esmapilgul tundub, et mehed on väga pealiskaudsed, kuid nad ei saa sinna midagi parata, kuna mehed on kord juba sellistena loodud. Loomulikult igatsevad mehed enda kõrvale kedagi, kellega rääkida, aega veeta ja elu jagada, kuid tegelikult on meestel silmi vaid naistele, kes on ilusad. Välimus pole küll ainus asi, mis meestele silma jääb, kuid see on nende jaoks üsna oluline.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

2. Mehed muutuvad (aga naised ei suuda neid muuta)

Tõepoolest, mehed võivad muutuda! See on hea uudis naistele, kelle põhiliseks eesmärgiks on oma meest muuta. Jah, mehed võivad muutuda, aga fakt on seegi, et naised ei saa neid muuta. Mõned mehed (mitte kõik, kuna osad mehed ei kasva kunagi suureks) muutuvad ise elu jooksul. Naine ei tohiks kunagi eeldada, et ta suudab mingi ime läbi muuta mugava tugitoolisportlase kivikõvade kõhulihastega spordifanaatikuks. Kui mees tüdineb ühest asjast ja eelistab teha hoopis midagi muud, et oma elu muuta, siis on see tema otsus, mitte naise oma.

Nõuanne naistele, kes tahavad oma meest muuta: kui mees pole praegu selline, nagu sulle meeldiks ja sa tahad, et ta end muudaks, siis anna parem kohe alla ja otsi omale uus mees.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

3. Mehed ei suuda lugeda naiste mõtteid

Kui naised on tuntud oma hea intuitsiooni poolest, ei saa meeste kohta sama öelda. Naised arvavad sageli ekslikult, et mehed on võimelised nende mõtteid lugema. Naine võib mõelda: «Aga ma ju saadan mehele signaale, et ta meeldib mulle». Aga mehed ei mõista tegelikult neid signaale. Mehed võivad olla segaduses ja väga ebakindlad, täpselt nagu naisedki, ja uskuge või mitte, aga mehed pelgavad naistele läheneda. Sulle võib tunduda, et mehed astuvad pidevalt naistele ligi ja alustavad vestlust, kuid tegelikult see pole nii. Mehed kardavad vestlust alustada ja see muudab neid väga närviliseks.

Kas sina oled kunagi mehele lähenenud ja ta on sulle korvi andnud? Meestega juhtub seda kogu aeg ja mõnikord võivad naised meestele väga õelaid vastuseid anda, seega pole mingi ime, et mehed pelgavad naisi. See toob meid järgmise fakti juurde, mis võib tunduda vastuolulisena.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

4. Meestele ei meeldi, kui naised neid taga ajavad

Aga... mehed ise ju kardavad naisi, samas ei taha, kui naine neile läheneb? Jah, täpselt nii ongi. Mehed on oma loomult jahipidajad ja naudivad jahtimist. Kui mehest peaks saama jahitav, siis esialgu võib see mõjuda talle meelitavalt, kuid üsna pea kaotab mees huvi. Mees võib mõelda: «Kas see naine ikka meeldib mulle? Ta on alati olemas, kui ma teda vajan...» See ei ole meeste jaoks kuigi intrigeeriv. Oled ju kuulnud, et keelatud vili on kõige magusam. Mehed jahivad alati neid naisi, keda on kõige raskem kätte saada, kuna nad usuvad, et kõige huvitavamad naised on ka kõige raskemad saagid.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

5. Meestele meeldivad naised, kel on nendega sarnased iseloomujooned

Iga mees otsib oma ellu naist, kellel oleks mehega sarnased iseloomujooned ja huvid. Meeste jaoks on oluline, et partner täiendaks nende elu, kuid samas tahavad nad kedagi, kes suhtuks ellu samamoodi nagu nemad.

Tegelikult tulekski otsida partnerit, kes on sinuga sarnane. Sageli juhtub nii, et kui naine kohtub mehega, üritab naine end mõnikord muuta, et jätta mehele paremat muljet. See on vale ja sellised suhted lõppevad üsna kiirelt. Kui esialgne elevus on kadunud, jääb alles vaid teie suhte vundament. Kui seda pole olemas või kui see pole tugev, langeb suhe kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles