Kolm ilunõuannet algavaks pidude hooajaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ontic Minerals

Jõulupidude hooaeg on kohe ukse ees.  Loomulikult soovib iga naine aasta säravamat üritust täiel rinnal nautida, kuid sageli langetab enne tähtsat õhtut tuju mõni ootamatult tekkiv kiuslik vistrik, tühjusest haigutav riidekapp või sõjakad juuksed, mis otsustavad soengusse mitte sobituda.  

Järgnevalt jagavad ülaltoodud probleemide vastu võitlemiseks nippe oma ala professionaalid. 

Eesti esimese loodusliku mineraalkosmeetika brändi Ontic Minerals looja Nadja Kongi selgitab, et naha ebatasuste ja siniste silmalaugude peitmiseks on parem kasutada mitut õhukest meigipõhja. Eelistatud on kanda puudrit esmalt suure pintsliga üle näo ja hiljem lisada täiendavat katet vajavatesse kohtadesse, kuna see loob õhema ja loomulikuma tulemuse. Kes soovib probleemseid kohti rohkem katta, see peaks kasutama tihedama karvaga pintslit, näiteks lauvärvipintslit. 

Stilist Kaari Reimand soovitab lahendada igale naisele tuttava probleemi «Midagi pole selga panna»  hoopiski aksessuaari valiku täiendamisega. Särav pross, luksuslik kaelaehe või pilkupüüdvad kõrvarõgad annavad riietusele täiesti uue ilme. Seega ei ole patt kanda jõulupeol ka kaks aastat järjest ühte ja sama kenasti istuvat kleiti, sest nutikalt valitud aksessuaarid tõmbavad kogu tähelepanu endale ning jätavad märkamatuks asjaolu, et kleiti on juba varasematel üritustel kantud. Aksessuaari valimisel soovitab stilist pöörduda näiteks Eesti käsitööd ja disaini müüvatesse kauplustesse, kus lisaks mõistlikule hinnatasemele ning orginaalsele ehetele loob südamesse sooja tunde ka see, et olete panustanud kohaliku loomingu toetamisse. 

Kodustes tingimustes juukseid soengusse seadma asudes on kõige olulisem, et juuksed oleksid eelnevalt puhtaks pestud. Kohevust juustesse saab lisada föönitamisega. Pidulikku nüanssi saab sirgetesse juustesse tuua lokkidega või lokkis juuste puhul nende sirgendamine. Pilkupüüdev efekt on mõlemal juhul tagatud! Soengumeister Terje Tuisk leiab, et siinkohal on parimaks abiliseks sirgendajad, mida saab kasutada nii juuste sirgendamiseks kui lokkide keeramiseks. Need on asjad, mis võiksid olla igal naisel olemas (ja kui veel ei ole, siis pole hilja jõuluvanale kirja saata). Youtube'is on hulganisti videoid, mis annavad juhiseid, kuidas sirgendajaga endale erinevaid soenguid teha. Lisaks on juustes väga kaunid ja trendikad ka punutised, mis ei pea olema tehtud terve pea ulatuses vaid hoopis näiteks ühe külje peale. Punumise järgselt soovitab Terje põimikut natuke lahti sikutada, et tulemus oleks pehmem ja malbem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles