Suurimad vead, mida naised voodis teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised, kas arvate, et mehed peaksid alati olema need, kes seksi algatavad? Vale! Suhte nimel tuleb tööd teha. Seks, uskuge või mitte, kuulub selle töö hulka.

Seega on kasulik teada, milliseid vigu kipuvad naised voodis tegema, et oskaksid neid vältida, kirjutab Allwomenstalk.

  • Ära kanna kogu aeg mugavaid öörõivaid

Pärast pikka tööpäeva tahaks pugeda pehme pidžaama sisse. Kuigi sulle tohutult meeldib oma väljaveninud öörõivastes ringi käia, ei mõju need mehele erutavalt. Mehed kurdavad tihti, et pärast püsisuhte loomist ei viitsi naised enam pingutada. Seksikas aluspesu kaob kapinurka ja selle asemele tuleb pikk pidžaama. Kui soovid voodielule veidike vürtsi lisada, heida pikk öösärk nurka ja pane selga midagi, mis su meest erutaks.

  • Julge haarata kontrolli...

Meestele meeldib see, kui naised haaravad juhirolli endale. Mehed tahavad tunda, et neid tahetakse ja kõige lihtsam viis selleks on algatada seksi. Näita initsiatiivi välja ja meelita partner endaga voodisse, ära oota, et tema seda teeks.

  • ...aga ära kamanda

Seks pole õige aeg, mil meest kamandada või kontrollida. Mehed ei taha kuulda detailseid juhtnööre. Peaksid partnerile ütlema, mis sulle meeldib, aga samas pidama meeles, et mees tahab sulle mõnu pakkuda, mitte tunda, et ta on eksamil ja teda hinnatakse. Ole positiivse suhtumisega. Mehele meeldib see, kui sa ütled talle, mis sind erutab või kuidas sulle tema liigutused meeldivad.

  • Ebakindlus pole seksikas

Enesekindlus on ülimalt seksikas! Meestele meeldivad naised, kes on endas kindlad – kogu aeg. Kui oled oma alasti keha üle uhke, siis see on üks seksikamaid asju mehe silmis. Ära varja oma kaunist keha või iluvigu, mis sul enda arvates on. Ole oma keha üle uhke.

  • Ära eelda, et mees teeb kõike ise

Seks on tegevus, mis hõlmab teid kahte. Te mõlemad peate olema hetkes kohal. Mehe kohustus pole kõike ise teha. Mees peaks tundma, et sa annad endast parima, et talle rahuldust pakkuda.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX
  • Ära muretse oma välimuse pärast

Kui tahad seksi ajaks riided selga jätta või tuled iga hinna eest kustutada, siis see näitab mehele, et sa oled ebakindel. Pea meeles, et enesekindlus mõjub seksikalt. Kui muretsed seksi ajal oma välimuse pärast, siis ei saa sa vahekorda tõeliselt nautida.

  • Mees ei suuda su mõtteid lugeda

Meestel pole mingeid erilisi võimeid, nad ei suuda kindlaks teha, millele sa mõtled, kui sa ise seda ei ütle. Suhtlemine on väga oluline, ka seksi ajal.

  • Ära teeskle

Kui sa teeskled seksi ajal, siis jääd tegelikult sina ise heast kogemusest ilma. Seks peaks olema nauditav ja loodetavasti pakkuma rohkem kui ühe orgasmi. Kui mees ei aita sul lõpuni jõuda, siis ütle talle seda. Näita talle, mis sulle meeldib ja luba tal endale naudingut pakkuda. Sa raiskad vaid enda ja tema aega, kui sa ei anna talle võimalust sulle mõnu pakkuda.

  • Ära unusta seksi olulisust

Püsisuhtes võib juhtuda, et sina ja kallim unustate, et te mõlemad vajate seksi. Võib-olla oled liiga väsinud või stressis, võib-olla pole sul lihtsalt seksituju. Tegelikult peaks voodielu seadma prioriteediks number üks. Kui sead mehe ja suhte tagaplaanile, siis ühel päeval võid avastada, et see oli suur viga.

  • Ära vaiki

Kui mees on sinu arvates seksikas, siis ütle seda talle. Sa ei pea teesklema ja häälitsema nii, nagu näitlejannad erootilistes filmides, aga tee natukenegi häält. Anna mehele märku, kui väga sa naudid temaga voodis olemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles