Galerii: Ralph Laureni lasteriideid esitlesid tuntud inimeste lapsed

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ralph Laureni lasteriiete esinduspoe avapeol astusid üles tuntud lapsmodellid.

Eile avati pidulikult tuntud rõivalooja ja moeikooni Ralph Laureni lasteriiete esinduspood «The Childrens Room» Tallinnas Foorumi keskuses.

Punasele vaibale kogunesid hooaja kuumemaid lastemoe trende näitama teiste seas ka Ingrid ja Toomas Tõniste tütar Maria, Kristi Ojasaare tütar Carina ja Krista Lensini tütar Simone. Kohal olid värsket lastemoodi uudistamas tuntud inimestest ka Kristiina Heinmets-Aigro nig Heti Tulve.

Seekordseks pidude hooajaks pakub Ralph Lauren tugevaid kontrastseid värve - erkroosasid ja kollaseid detaile triipude ja vööde näol. Tumesinine ja punane on samuti Ralph Laureni kollektsioonis tugevalt esindatud. Uudisena on peokollektsioonis palju ruudulist - kõige trendikamad poiste püksid oleks kui Inglise kuningakoja garderoobist - kergest villasest kangast ning klassikalise ruudulise mustriga. Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles