Nõuandeid, kuidas meestega julgemalt suhelda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kui pelgad oma silmarõõmuga rääkimist, siis ära liiga palju muretse, teatud nippide abil saab muuta suhtlemist enda jaoks lihtsamaks. 

Mõte vastassoo esindajaga rääkimisest võib sind esialgu hirmutada, aga tegelikult on ka mehed kõigest inimesed ja neid ei tasu karta. Kui oled teinud esimese sammu ja mehega paar sõna vahetanud, siis ilmselt mõistad, et pelgasid teda asjata, kirjutab Allwomenstalk. Järgnevalt on toodud mõned nõuanded, kuidas meestega julgemalt suhelda.

Nad on kõigest inimesed

Mehed ei erine oluliselt naistest. Vali mõni neutraalne jututeema, mida võiksid näiteks oma sõbrannadega arutada ja ürita sel teemal oma silmarõõmuga vestlust arendada. Üks asi, mida tasuks meestega suheldes meeles pidada, on see, et nad on täpselt samasugused nagu kõik teised.

Ära flirdi... veel

Mida rohkem sa meestega räägid, seda lihtsamaks see sinu jaoks muutub. Esialgu hoidu flirtimisest. Kõigepealt peaksid harjuma mõttega, et suudad mugavalt mehega rääkida ja alles siis võid hakata talle komplimente tegema. 

Hea välimus, hea enesetunne

Kui näed hea välja, siis tunned end paremini. Aga ära riietust valides üle piiri mine. Vali rõivad, mis tekitavad mugava tunde ja näevad su seljas head välja. Kui oled piisavalt enesekindel, siis võid julgelt mehe juurde minna ja temaga rääkida. Isegi, kui vestlusest ei saa asja, näeb mees, et oled temast huvitatud.

Saage kokku suures seltskonnas

Te ei pea silmarõõmuga tingimata kahekesi olema. Võid kokku kutsuda suurema seltskonna ja teiste seas saata kutse ka mehele, kellest oled huvitatud. See on hea viis, kuidas näidata talle oma tõelist olemust, sest sõprade ringis käitud ilmselt kõige loomulikumalt.

Jää rahulikuks

Enne mehe juurde astumist ürita jääda võimalikult rahulikuks. Kui oled end eelnevalt närvi ajanud, võid hakata kokutama või närviliselt higistama. Hinga paar korda sügavalt sisse-välja ja pea meeles, et sa ei pea millegi pärast muretsema. 

Jää iseendaks

Ära kõnni mehe juurde ega teeskle, et oled keegi, kes sa tegelikult pole. Ta ei taha kohtuda teesklejaga, ta tahab tutvuda tõeliste inimestega. Kui sa teeskled, et oled keegi teine ja teie suhtlus sujub hästi, siis ühel hetkel pead talle ikkagi tunnistama, et sa polnud päris aus.

Sa oled imetore

Pea meeles, et iga mees oleks õnnelik, kui saaks sinuga suhelda. Kui pead meeles, kui lahe sa oled, siis on sul väga lihtne meestega vestlust alustada. Hoopis mees peaks olema närvis, mitte sina. Kui tuletad omale meelde, et oled tõeliselt hea saak, siis ei tekita meestega rääkimine sinus hirmu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles