Viis mehetüüpi, kellega ei tasuks abielluda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised kipuvad tuginema sõnadele ja mehed tegudele. Kui mees räägib naisele mesimagusat juttu, siis kipub naine teda uskuma, ka siis, kui mees ei käitu vastavalt oma sõnadele. Mehed seevastu näevad, kuidas naised käituvad ja tõlgendavad naiste käitumist nii, nagu heaks arvavad, hoolimata sellest, mida naised ütlevad.

Kui naine väidab, et ei armasta meest, kuid on nõus temaga vahekorras olema, siis tõlgendab mees seda kiindumusena. Valesti tõlgendamine ja sõnade ning tegude vastuolu muutub eriti tähtsaks suhetes, mis liiguvad abielu suunas. Naised peaksid teadma, millistest meestest tasuks hoiduda ja selle tarbeks pani YourTango kirja viis mehetüüpi, kellele ei tasuks jah-sõna öelda.

1. Mees, kes vajab sinu tuge ja abi. Mees, kes vajab pidevalt abi, on takerdunud oma ebakindluste küüsi. Ta räägib vaid oma probleemidest, kunagi ei küsi ta sinu murede kohta, ja ta tahab enda kõrvale naist, kes tekitaks temas väärtusliku tunde. Mees hoiab naist enda kõrval, öeldes talle, et naine võiks talle toeks olla, kuni mees on abiellumiseks valmis. Aga tõde on see, et mees ei saa kunagi valmis olema, seega ei tasu loota, et selle mehega saad kunagi abielluda.

2. Mees, kes räägib abielust, sest teab, et naine tahab seda kuulda. Kuna mees teab, et naiste jaoks on sõnad tähtsamad kui teod, mainib ta pidevalt abiellumist, sest ta on kindel, et just seda tahab naine kuulda. Aga rääkimine on ka kõik, mida ta teeb, kaugemale sa temaga ei jõua. Mees ei võta reaalseid samme abiellumise suunas isegi jutuks ja kui sina peaksid neid mainima, juhib ta jututeema sujuvalt mujale.

3. Mees, kes lubab naisel abiellumisest rääkida. See mees laseb sul muudkui jutustada abiellumisest, kuna ta teab, et sa unistad sellest. Ta kuulab sind ja laseb sul üksikasjalikult rääkida, milliseid pulmi sa tahaksid. Kui küsid, milliseid pulmi tema tahaks, vastab ta: «Samasuguseid nagu sina.» Jälgi tema tegusid. Kui mees ei tee ühtegi reaalset sammu abiellumise suunas, siis pole ta sellest huvitatud.

4. Mees, kes on muuga hõivatud. Ta leiab alati loogilisi ettekäändeid, miks ta ei saa nüüd ja praegu abiellumisele mõelda. Sa tead, et ta ei saa hetkel teie suhtele keskenduda, kuna ta peab mõtlema oma karjäärile, kehakaalule või oma vanemate eest hoolitsemisele. Ta palub sul pidevalt endale aega anda.

5. Mees, kes tahab eelkõige lõbutseda. Ta on sinuga koos, kuna ta naudib mängulusti. Kui lõbu saab otsa, läheb see mees otsima uusi väljakutseid. Ta ei kavatse sinuga teha ühiseid tulevikuplaane või rääkida lastest või perest. Ta räägib vaid lõbutsemisest ja seksist. Kui mainid abielu, teeb mees nägusid ja võib öelda, et sa rikud alati ilusad hetked ära. Ta loodab, et lõpuks unustad sa selle jututeema sootuks. Kui sa seda ei tee, astub ta peagi uksest välja ja sa oled üksi. Ehk olekski nii parem?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles