Mida paljastab naise kohta tema aluspesu värv?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised kannavad aluspesu peamiselt seetõttu, et see muudab neid enesekindlaks, kuid aluspesu abil saab ka mehi võrgutada. Seepärast on hea teada, mida erinev aluspesu sinu kohta ütleb.

Veebileht Meetville pani kirja, mida aluspesu värv võib sinu kohta paljastada, vahendab Female First.

  • Punane aluspesu

Oled kirglik, energiline ja teadlik oma võimust ning ilust. Punane aluspesu sobib eriti hästi neile, kes tahavad meestele magamistoas muljet avaldada. Punast aluspesu kandev naine teab, kuidas mehe maailma raputada ja oskab panna meest oma soovide järgi tegutsema. Võid mõnikord armastada draamat ja olla liiga nõudev, kuid see kuulub vaid naiseliku müstika juurde.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX
  • Must aluspesu

Musta aluspesu kandvad naised mõtlevad praktiliselt. Must näeb alati hea välja ja must aluspesu sobib kenasti kokteilikleidi alla. Musta aluspesu kandvad naised on julged, tugevad ja ambitsioonikad, nad kipuvad suhtes kontrolli haarama. See naine võib mõnikord oma tundeid varjata, kuid mitte alati.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX
  • Valge aluspesu

Sulle meeldib rõhutada oma loomulikku ilu, oled oma keha ja välimuse suhtes väga enesekindel. Iseloomult oled rahulik ja pigem tõsine. Oled ka armastav ja hooliv ning oma tunnete suhtes aus. Valges aluspesus naine võib magamistoas olla veidike tagasihoidlik ja süütuke, kuid ta on valmis õppima ja uusi asju proovima.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX
  • Sinine aluspesu

Sinine aluspesu viitab romantikale - see naine mõistab oma tundeid ja igatseb oma ellu armastust. Sul on ainulaadne lähenemine moele ja su garderoobist võib leida väga julgeid rõivaid. Sinu aluspesu mõjub tänu julgele värvile meestele väga värskendavalt. Võid olla mänguline või tõsine, sõltuvalt olukorrast. Sulle sobivad hästi rollimängud ja pärast seksi meeldib sulle kaisutada.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles