Millised päikesemärgid armastavad kõige rohkem pidutseda?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Järgmine kord, kui oled klubis ja märkad seal tõelisi peoloomi, siis võid kindel olla, et need inimesed on viie kõige enam lõbutsemist armastava päikesemärgi esindajad. Kuigi päikesemärkide peostiilid võivad erineda, muudavad need inimesed iga koosviibimise kahtlemata lõbusamaks.

Pidu saab õige hoo sisse siis, kui Ambur astub ruumi. Selle päikesemärgi esindajad on kõik väga head suhtlejad. Sa võid alati kindel olla, et Ambur tõmbab peo käima, kirjutab Glo.com.

«Tulemärgid on üldiselt ekstraverdid, kuid Amburid armastavad eriti tantsimist ja suhtlemist,» sõnas astroloog Mystic Medusa. Ta lisas, et Amburitele meeldivad tohutult ka erinevad kostüümipeod.

Ära imesta, kui sinu järgmisel peol tõmbab kõigi tähelepanu omale Lõvi tähtkujust inimene. Lõvidele meeldib silma paista ja nad naudivad seda, kui teised neid imetlevad. Lõvi haarab igast võimalusest, et oma imelisi külgi demonstreerida, end üles lüüa ja oma välimusega uhkustada. Tähelepanuväärselt peole sisenemine teeb Lõvi meeleolu tõeliselt heaks.

Kuigi Kalad on introvertsemad kui Amburid või Lõvid, on ka nemad tuntud oma tähemärgina, kes ei pelga uusi asju proovida. Kalad võtavad vastu viimasel minutil saadetud peokutseid ja on valmis iga kell väljas mõned õlled võtma. Kaladel on ka imeline võime muuta peol avatumaks inimesed, kes muidu hoiaksid omaette.

Jäärad suhtuvad pidudesse samamoodi nagu kõigesse muusse elus - pidu on midagi, mis tuleb vallutada. Jäärad võivad peol pakkuda välja mõne lõbusa joomismängu või midagi muud, mis kogu seltskonna «käima tõmbaks». Jäärad on ka väga head suhtlejad, neil on väga palju sõpru, tänu millele kutsutakse Jäärasid alati välja.

Viiest pidutsemist armastavast tähtkujust viimane on Veevalaja. Veevalajad naudivad seda, kui neid ümbritseb palju inimesi. Mystic Medusa ütles, et Veevalajad käivad pidudel just seetõttu, et nad tahavad saada uusi kogemusi ja olla suures seltskonnas. Nad on kõige õnnelikumad siis, kui saavad õhtu otsa sõpradega jutustada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles