Komplimendid, mida mehed tahaks naiste suust kuulda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhtes olles on oluline tunda, et meid väärtustatakse ja vajatakse ning peetakse seksikaks, hoolimata sellest, kas olete kallimaga koos olnud aasta või kümme aastat. Ja naised pole ainsad, kes tahavad neid asju tunda, ka mehed tahavad tunda, et nad on atraktiivsed ja neid tahetakse.

Kõige lihtsam viis mehele märku andmiseks, et hindad ja armastad teda, on talle komplimente teha. YourTango pani kirja seitse komplimenti, mida mehed tahaks naiste suust kuulda.

  • «Sa näed hea välja.»

Mehed on sama ebakindlad kui naised. Kuigi mees ei näita seda välja, võib ta mõnikord tunda muret, kas tema särk ja püksid ikka sobivad kokku või millist lipsu peaks ta kandma. Välimuse kiitmine on eriti hea siis, kui mees on rohkem jõusaalis käinud ja oma välimuse nimel vaeva näinud. 

  • «Mulle meeldib su... »

Vahel on hea öelda konkreetselt, milline mehe kehaosa sulle kõige rohkem meeldib. Väike vihje: meestele meeldib eriti see, kui naine kiidab tema meheau. Mehed on tundlikud oma mehiste kehaosade pärast ja nad tahavad teada, mis naistele nende juures kõige enam meeldib.

  • «Mulle meeldib, kui sa... »

See kompliment võib kasu tuua nii mehele kui sinule. Tavaliselt eeldatakse, et mehed teevad esimese sammu ja kuigi sinu mees võib selles suhtes olla tagasihoidlik, võib ta vahel ikkagi tunda, et peaks ise midagi algatama. Kui sa ei ütle talle, mis sulle meeldib, siis peab mees improviseerima. Veelgi enam, kui sa pole talle kunagi komplimenti teinud, siis võib talle tunduda, et sulle ei meeldi see, mida ta teeb. 

  • «See naine tegi sulle silma.»

Taolised märkused tõstavad meeste enesekindlust. Samas annab see mehele märku, et sa nägid, kui teine naine su meest vaatas, kuid see ei muutnud sind ebakindlaks. Mees mõistab, et sa oled enesekindel ega karda, et mõni teine naine võib mehe sinult ära näpata. 

  • «Sul on õigus.»

Meile kõigile meeldib mõelda, et me ei eksi kunagi. Kui mehel tõesti on õigus, siis ütle seda talle. See võib sinus tekitada ebamugavust, kuid tõe tunnistamine on seda väärt. Mehe enesetunne paraneb ja kui ta näeb, et sa suudad oma viga tunnistada, siis austab ta ka sind rohkem.

  • «Kas sa aitaksid mul...?»

Meestele meeldib tunda, et neist on kasu. Neile mõjub hästi see, kui nad saavad aidata naistel ka kõige tühisemaid ülesandeid täita. Sa ei pea kogu aeg mehe abi paluma, sest see jätab sinust abitu mulje, aga aeg-ajalt palju mehel midagi enda eest ära teha. Ta võib esialgu vastu punnida, kuid tegelikult on tal hea meel, et sa teda palusid.

  • «Sa ei jää kiilaks.»

Umbes neljandik meestest peab juba 25. eluaasta paiku silmitsi seisma faktiga, et juuksed hakkavad hõrenema. Kaks kolmandikku meestest on 60. eluaastaks juba palja pealaega. Juuste kaotamine on meeste üks suurimaid muresid. Isegi, kui mehe juuksed on hõredamaks muutunud, ära maini seda talle. Mõtle, millist vastust sa ise tahaksid kuulda, kui küsid mehelt: «Kallis, kas need püksid teevad mind paksuks?» Vastus on ikka ja alati: «Ei, kallis, muidugi mitte.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles