Kaheksa nippi, kuidas oma rindu kaunimaks muuta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

See, kuidas rindu kaunimaks muuta, sõltub mitmest erinevast asjast: sinu rindade suurusest, kujust ja näiteks sellest, mida sa soovid saavutada (kas tekitada mulje, et rinnad on pringid ja ilusad ja tõmmata neile rohkem tähelepanu).

Naisteportaal Allwomenstalk pani kirja kaheksa nippi, kuidas kõik naised saavad oma rindu ilusamaks muuta.

Seisa sirgelt. Üks parimaid nippe oma rindade välimuse parandamiseks on sirge seljaga seismine. Sirgelt seismine jätab mulje, et rinnad on suuremad ja pringimad ning teeb ka sind ennast pikemaks ja saledamaks.

Paranda kehahoiakut peegli ees. Kehahoiakut on kõige parem parandada peegli ees seistes, sest siis näed sa täpselt, mida peaksid muutma. Peegli ees võib harjutada ka istumist, sel viisil on selgelt näha, kas su selg on istudes küürus või mitte.

Maga õiges asendis. Paljud naised ei tea seda, aga külili või kõhuli magades võivad rindadele kergemini tekkida kortsukesed. Kõige parem on magada selili.

Push-up-rinnahoidja. Väiksemate rindadega naised võiksid kanda push-up-rinnahoidjat, sest see on kõige lihtsam viis, kuidas oma rindu näiliselt suuremaks muuta. Push-up-rinnahoidjaid tasuks poes proovida, et leida kõige ilusama lõikega ja kõige paremini sobiv rinnahoidja. Kui rinnahoidja on vales suuruses või vale lõikega, võib see jätta väga inetu mulje.

Rõhuta rindu meigi abil. Kui kannad suure dekolteega pluusi või kleiti, muuda rindade välimust kaunimaks meigi abil. Kanna dekolteele veidike puudrit, tee sellega Y-kuju ja hajuta puuder oma nahatooniga ühtlaseks. Kanna dekoltee ülemisele osale ka natuke valgust peegeldavat puudrit ja rinnad näevad pringimad välja.

Treeni oma vöökohta. Sale ning vormis piht toob rinnad kenasti esile ja muudab need imekauniks. Jooga ja pilates on head treeningvormid oma vöökoha vormimiseks. Kui sa ei soovi kaalust alla võtta, keskendu neile harjutustele, mis vormiks su lihaseid.

Suured rinnad väiksemaks. Mõned suuremate rindadega naised ei soovi oma dekolteele tähelepanu tõmmata, seega tasuks teada, kuidas rindu näiliselt väiksemaks muuta. Näiteks ühevärvilisi rõivaid kandes võib jääda mulje, et su rinnad on veidike väiksemad. Suuri rindu aitab varjata ka vabalt langev kaelus.

Toestusega rinnahoidja. Õiges suuruses toestusega rinnahoidja muudab rindade kuju kauniks ja loomulikuks. Toestusega rinnahoidja peaks pakkuma tuge, kuid samas olema mugav. Rinnahoidja tagumine osa peaks olema piisavalt tugev, et rindu õiges asendis hoida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles