Meeste huvi paljastav eksperiment: kuidas tutvumisportaalis populaarne olla?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis

Tuntud Briti kohtinguekspert Hayley Quinn tegi populaarses tutvumisäpis Tinderis lihtsa eksperimendi, et näha, milliste piltidega saab rohkem meeste tähelepanu. Tulemused pole vast kellelegi üllatavad.

Selleks lõi 27aastane Hayley Tinderisse kaks erinevat kontot. Esimese konto juurde lisas ta endast ilma meigita või kerge meigiga tehtud fotod, mis näitavad rohkem selle kohta, milline inimene ta tegelikult on. Tavaliselt Hayleyle meeldib näiteks matkata ja harrastada joogat, vahendab Daily Mail.

Seksikama «Sonia» kontole postitas ta tugeva meigiga selfie’sid, kus jääks näha ka rinnad. Lisaks tuunis ta oma pilte erinevate filtritega ja kasutas muidki võtteid, mis ta teeks ta pildid meestele meelepärasemaks – näiteks suunas pilgu alla, et jätta mulje endast kui alandlikust naisest. «Sonia» profiili alla lisas ta iseloomustamiseks vaid napid laused: «Armastan elu. Armastan sõpru. Xoxo.»

Muus osas jättis kohtinguekspert siiski info enda kohta kahel kontol täpselt samaks ning kulutas ka sama palju aega meeste piltide sirvimisele, et potentsiaalsetele partneritele võimalus anda.

Arvestades Tinderi pealiskaudsust pole ka ime, et tuunitud piltidega «Sonia» osutus ülimenukaks, saades 324 sobivust, tavaline Hayley sai sama ajaga vaid 195 sobivust, mis pole ka halb tulemus. Peale selle avastas ta, et reaalsemate piltide puhul tundsid mehed tema isiksuse vastu suuremat huvi.

Hayley Quinn on aidanud üle 100 000-l mehel endale kaaslane leida. Ta otsustas videoeksperimendi teha eelkõige meestele näitamiseks, kuidas võltse pilte reaalsetest eristada. Kui on tahtmine armastust leida, tuleks pealispinnast kaugemale vaadata.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles