12 märki, et peaksite oma suhte lõpetama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

On kindlaks tehtud, et detsembris kipuvad inimesed armusuhteid lõpetama. Selleks, et kindlaks teha, kas peaksid oma suhet edasi hoidma või sellele lõpu tegema, pani Glamour kirja 12 märki, mis viitavad, et oleks aeg kallimaga lõpparve teha.

1. Mees käitub teenindava personaliga ebaviisakalt. Kui su kallim ei oska teenindava personaliga viisakalt käituda ja on pigem ülbe ning üleolev inimestega, kes ei saa talle vastu astuda, kuna kardavad oma tööst ilma jääda, võib tegemist olla väga ebameeldiva mehega, kellega ei tasuks üldse suhelda.

2. Mees ei hooli sinu orgasmist. Oled palunud, et mees näeks rohkem vaeva, et sina ka orgasmi saaksid, kuid mees hoolib endiselt vaid endast ja sellest, et tema lõpuni jõuaks.

3. Oled hakanud teisi mehi rohkem vaatama kui enne. Me kõik vaatame aeg-ajalt teisi, aga kui sul jätkub silmi ainult võõrastele meestele, siis on midagi valesti. Kui vaatad pidevalt ainult teisi mehi, siis võib-olla üritab keha anda sulle märku millestki, mida aju veel ei mõista.

4. Mees ei taha kunagi kusagile minna. Sina tahaks minna välja tantsima, tema keeldub. Sul tuleb mõte kinno minna, mees ei taha. Õue jalutama? Mees eelistaks toas olla. Isegi kui mees on lihtsalt laisk ja asi pole milleski muus, pole see sinu jaoks kuigi lõbus.

5. Teie põhimõtted on liiga erinevad. Võib-olla arvab mees, et feminism on mõttetu või on teie poliitilised tõekspidamised täiesti erinevad. Mõned paarid suudavad oma erinevustest hoolimata koos õnnelikud olla, kuid paljud ei suuda neist mööda vaadata.

6. Mehe jaoks on tema perekond kõige olulisem. See võib olla armas, kui mees sellega just üle piiri ei lähe. Kui sina ei meeldi eriti mehe perele, kuid mees kipub alati oma pere poole hoidma, siis ei lõpe teie suhe hästi.

7. Te kaklete pidevalt. Sage tülitsemine kodutööde ja kasvõi selle üle, mis filmi õhtul vaadata, võib inetult lõppeda.

8. Sinu tunded oma silmarõõmu vastu hakkavad suhet häirima. Iga kord, kui teed midagi oma nägusa kolleegi või hea meessoost sõbraga, mõtled endamisi, et tahaksid hoopis selle mehega suhtes olla.

9. Mees ei pühendu sinule. Kui mees ei taha, et sa nimetaksid teda oma kallimaks, ometi tahab ta sinult saada kõiki neid asju, mida suhtes omavahel jagatakse, siis on võib-olla parem mees maha jätta.

10. Sa ei taha enam mehega seksida. Võib-olla tekitab mehe puudutus sinus vastikust või ei eruta mees sind enam. Igatahes on see oluline märk, mida ei tohi ignoreerida. Ja see käib ka vastupidi: kui mees ei tunne enam seksi vastu huvi, siis peaksite mõlemad midagi muutma, kui soovite veel koos olla.

11. Sa veenad, et mees endiselt meeldib sulle. Võib-olla ei tunne sa mehe vastu enam seda, mida tundsid suhte alguses, kuid kinnitad endale, et tegemist on ju väga hea mehega. Võib-olla olete mõlemad palju muutunud, kuid te olete nii pikalt koos olnud ja teil on olnud imelisi hetki. Üks asi on see, kui suhtes esineb tõuse ja mõõnu, aga teine lugu on siis, kui pead endale pidevalt meelde tuletama, miks tasuks jääda mehe kõrvale.

12. Mees on sinust liiga sisse võetud. Kui tunned, et mees lämmatab sind või pühendab sulle liiga palju tähelepanu, siis oleks mõistlikum temast lihtsalt lahti lasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles