Kümme ilu- ja moenippi, mis jätavad sinust tööl hea mulje

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Molly Ford tahtis jagada oma ilunippe teiste naistega ja lõi selleks elustiililehe Smart, Pretty & Awkward. Ford jagab oma veebilehel nõu, kuidas olla targem, ilusam ja vähem kohmakas. Fordi veebilehte on saatnud edu ja nüüd jagavad tema nõuandeid ka teised veebilehed. 

MSN.com edastab Fordi ilu- ja moenippe, mis tagavad naistele tööl edu.

Kui sind ootab ees telefonivestlus personaliosakonnaga: kui tahad telefoni teel võimalikule tööandjale muljet avaldada, pane end viisakalt ja elegantselt riidesse. Pole tähtis, et läbi telefoni teised ei näe, mis sul seljas on, õige riietus loob sulle endale õige meeleolu ja jätad endast professionaalsema mulje.

Kui pead juhtima koosolekut: kui pead teiste ees esitluse tegema, võivad sinu rõivastel olevad mustrid kuulajaid segadusse ajada. Eelista ühevärvilisi rõivaid, siis jäävad su käežestid ja näoilmed teistele paremini meelde ning võivad mõjutada seda, kas su esitlus jääb meelde või mitte.

Kui pead tööle minema ühistranspordiga: kanna madalaid ja mugavaid saapaid ning vaheta need tööle jõudes kingade vastu (Ford soovitab tööl hoida vähemalt kahte paari vahetuskingi, ühed mustad ja teised neutraalset tooni). Ära kanna tenniseid või muidu jalanõusid, mis ei jäta professionaalset muljet, vaid on pigem lapsikud.

Kui sul on tihe töönädal: sul pole aega maniküüri minna, kuid soovid, et küüned oleksid terve nädala kaunid? Eelista heledat küünelakki, siis ei paista see nii hästi silma, kui küünte otstest hakkab lakk maha kuluma.

Üllatavate kohtumiste tarbeks: hoia alati oma visiitkaarte kotis, et saaksid neid võimalikele äripartneritele jagada. Kui oled prillikandja, võid visiitkaarte hoida oma prillikarbis.

Kui ilmad lähevad külmemaks: hoia oma töölaual kätekreemi. Kui see on nähtaval kohal, siis püsib sul paremini meeles oma käsi kreemitada ja need ei muutu külma ilma tõttu kuivaks.

Kui sind ootab ees oluline koosolek: pane hommikuks juuksuri juurde aeg ja lase oma soeng korda seada. Sel ajal, kui tema su juukseid sätib, vaata oma märkmed üle ja valmista end koosolekuks ette. Kui sa ei taha juuksuri juurde minna, ärka hommikul veidike varem, et jõuaksid oma soengut sättida.

Kui koostad oma tegemiste nimekirja: lisa nimekirja ka «joo vett». Võta seda kui igat teist ülesannet antud nimekirjas. Pea meeles, et niisutatud nahk on ilus nahk.

Kui sind ootab ees esimene tööpäev uues kohas: võta kaasa järgmised esemed, mille võiksid poetada oma uue töölaua sahtlisse: hambaniit, väike lõhnaõli, niisutav huulepalsam, väike juuksehari, patsikummid ja suuvärskendaja.

Kui pead terve päeva istuma laua taga: selleks, et riided püsiksid sirgetena ja sind ei vaevaks seljavalu, istu laua taga sirgelt. Kui see kipub sul ununema, pane omale iga paari tunni tagant korduv meeldetuletus, mis annaks sulle märku, et pead istuma sirgelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles