Ilukirurg leiutas «öise rinnahoidja», mis hoiab rindu pringina

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Maailmakuulus ilukirurg dr Randal Haworth leiutas rinnahoidja, mis hoiab rindu magamise ajal paigal. See peaks aitama hoida rindu kaunite ja prinkidena.

Beverly Hillsis tegutsev ilukirurg ütles, et aastatepikkune ilma toeta magamine laseb gravitatsioonil oma töö teha, mistõttu võivad rinnakoed muutuda «lamedaks» ja samuti võivad rindadele tekkida «vertikaalsed kortsud», kui magame ühel küljel, kirjutab The Daily Mail. 

«Öise rinnahoidja» nimi on NightLift ja selle hinnaks on 98 dollarit (umbes 79 eurot). Rinnahoidja välimus võib tunduda veidike imelik, kuid dr Haworthi sõnul on see loodud nii, et mõlemad rinnad püsiksid eraldi ega avaldaks teineteisele survet.

«Põhimõtteliselt lõin ma rinnahoidja mõlemale rinnale eraldi,» selgitas dr Haworth, kes on läbi viinud üle 2000 rinnaoperatsiooni, tema klientide hulka kuulub ka palju kuulsusi. Ilukirurg kinnitas, et kui naine kannab tema loodud rinnahoidjat iga öö, siis ei pea naine kunagi mõtlema rinnaoperatsiooni peale.

«NightLift aitab ennetada rindade äravajumist. Kui rinnad on juba natuke ära vajunud, siis meie rinnahoidja ei suuda välja veninud kudesid taastada, kuid rinnahoidja saab aidata ennetada seda, et rohkem kudesid välja ei veniks,» ütles ta. 

Dr Haworth tuli selle mõtte peale juba 2008. aastal, kui ta märkas oma klientide seas teatud käitumismustri kordumist. «Hoolimata patsiendi vanusest või rindade suurusest, panime tähele, et kui naine kandis magamise ajal rinnahoidjat, olid tema rinnad kõrgemal ja pringimad kui neil, kes magasid ilma rinnahoidjata,» sõnas mees.

Tavaline rinnahoidja tõstab ja toetab rindu õlapaelte ning traatide abil, aga kui naine lamab selili, pole kummastki kasu. Nagu mainitud, pakub dr Haworthi rinnahoidja mõlemale rinnale eraldi toetust. Enne kõige parema lahenduse leidmist tegi dr Haworth 47 prototüüpi, et rinnahoidjat katsetada. Rinnahoidjal on lisakinnituskonksud, mille abil on võimalik õlapaelu seitsmesse erinevasse asendisse panna ja kohandada vastavalt naise kehale.

Rinnahoidja materjalidena on kasutatud näiteks pehmeid mikrokiude, sest dr Haworthi sõnul ei tohi rinnahoidja magamise ajal naisele ebamugavust tekitada. Ta lisas, et mõni tema klientidest eelistab kanda seda rinnahoidjat ka päevasel ajal. 

Dr Haworth ütles veel, et kuigi tavaline rinnahoidja ei toeta rindu siis, kui naine lamab selili ja rinnad vajuvad külgedele, on rinnahoidjaga magamine rindade välimuse säilitamiseks siiski kasulikum kui ilma rinnahoidjata magamine. 

NightLift jõuab järgmisel kuul poelettidele kolmes erinevas versioonis, värvivalikus on must, nude või pitsiga kaunistatud nude. Vaata pilte NightLiftist siitsiit ja siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles