Eksperiment: mees proovis nädal aega, mis tunne on ripsmeid värvida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

You Beauty otsustas meigitoodete katsetamisel proovida midagi erakordset ja andis ühele noormehele nädalaks ajaks ripsmetuši.

22-aastane Nic värvis nädal aega järjest iga päev oma ripsmeid Lash Envy volüümi lisava ripsmetušiga. Vaata pilti tema kelmikast pilgust SIIT!

Esimesel proovipäeval avastas noormees, et ripsmetuši pealekandmine on väga keeruline. «Ma olen õnnelik, et ma pimedaks ei jäänud, arvestades seda, kui mitu korda ma end sellega silma torkasin,» kurtis ta. «Olin varem korduvalt näinud, kuidas sõbrannad taksos või metroos ripsmeid värvivad ja arvasin, et see ei saa ju raske olla. Aga ma eksisin. Kui ma parasjagu ei torganudki end silma, siis määrisin tušiga oma silmaaluseid, kulme ja kord eriti kohmakana isegi põske. Pidin sõbralt üle küsima, kas ripsmetušiga värvitakse ka alumisi ripsmeid.»

Kui Nic sai viimaks värvimisega hakkama, oli ta väga üllatunud, et tulemus jäi nii loomulik ja tagasihoidlik. «See tegi mu silmad suuremaks, mis vist on positiivne, aga lähedalt tundus see imelik, sest ripsmetušš oli must ja mul on helepruunid juuksed ning väga hele nahk.»

Kolmandaks päevaks oli tuši pealekandmine mehele juba lihtsam ning ta hakkas õigele tehnikale pihta saama. Näiteks avastas ta, et ripsmeid tasub värvida peegli ees.

«Esimesel päeval kandsin prille, nii et keegi ei märganudki, et mul on ripsmed värvitud. Siis panin läätsed ja inimesed hakkasid kommenteerima, kui sinised mu silmad on. Ehk aitab ripsmetušš silmadele tähelepanu tõmmata?» mõistis ta.

Nädala lõppedes jõudis mees siiski järeldusele, et ripsmetuši kasutamine ei pannud teda end seksikamalt tundma, sest ta unustas kohe ära, et silmad on värvitud. «Kuigi ma õppisin seda õigesti kasutama, usun ikkagi, et selle pealekandmine on uskumatult raske. Ilmselgelt pole mul sellist peenmotoorikat, mida säärase toote kasutamiseks vaja oleks. Ma ei usu, et seda kunagi enam uuesti proovin, kuigi mul tekkis huvi heledama pruuni värvi vastu,» tõdes ta.

Kuigi keegi ei märganud, et Nic nädal aega värvitud ripsmetega ringi käis, öeldi talle mitu korda, et tal on kenad sinised silmad. «Parim reaktsioon oli see, kui mu kolleeg küsis, kas keegi on mu silma siniseks löönud,» naeris ta. «Ripsmetušš oli kuidagi silma alla läinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles