Laused, mida ei tasuks tutvumislehel enda iseloomustamiseks kasutada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tutvumisportaalid koguvad populaarsust. Kellegagi internetis tutvumine on erakordselt lihtne ja paljud inimesed võivad kinnitada, et ka tutvumislehelt on võimalik leida omale õige kaaslane. 

Selleks, et tutvumislehel enesekindlalt ja muretult navigeerida, peaksid teadma, milliseid asju ei tohiks enda kohta paljastada. Pea meeles, et tutvumislehe profiil aitab sul kohtuda inimestega, kel on sinuga ühised huvid, seega ära lisa tutvumislehele valeinfot ega kirjuta sinna asju, mida sa suhte alguses uuele partnerile ei räägiks, soovitab Style Caster.

Laused, mida tasuks tutvumislehel vältida:

1. «Ma otsin oma rüütlit valgel hobusel.» Ära looda, et nüüdisaegsed mehed on tõeliselt kombekad härrasmehed, kes päästavad su hallist argipäevast ja muudavad su elu. Vaid sina ise saad oma elu muuta.

2. «Sõbrannade sõnul näen ma välja kui Jennifer Lawrence (või muu kuulus naine).» Isegi, kui sa tõesti meenutad mõnda kuulsust, jäta see info oma profiilist välja. See toob vaid palju ebavajalikke võrdlusi ja kui sa sarnaned mõne kuulsusega ning potentsiaalsel mehel on silmanägemine korras, siis paneb ta seda ise ka tähele.

3. «Ma olen väga asjalik.» Kui tahad anda teistele märku, et sa oled aktiivne ja sihikindel, too välja pigem mõni eesmärk, mille loodad peagi saavutada.

4. «Mu elu on kui unistus.» Kui sa just ei võitnud hiljuti suuremat rahasummat ega täida oma tutvumislehe profiili erajahil mööda ookeani seilates, jäta sellised laused välja. Sõbrannadega iga reede klubides käimist ei tasuks nimetada unistuste eluks. 

5. «Ma armastan naerda.» Kui sa ei taha, et sind hakkaks piirama omapärase huumoriga mehed, ära maini seda, et armastad nalja ja naermist. Pealegi, kellele ei meeldiks naerda?

6. «Naistemeestel paluks mitte tülitada.» Arvad, et mõni ebausaldusväärne mees vaatab su profiili ja mõtleb: «Ahaa, sellele naisele ei meeldi, kui temaga mängitakse. Ma pigem ei kirjuta talle»? Vale. 

7. «Ma otsin kedagi, kes tahaks koos minuga seda hullumeelset elu kogeda.» See pole kuigi originaalne, paljudest tutvumislehtede profiilidest võib leida analoogseid lauseid.

8. «Mu parim sõber on mu kass.» Sellist infot tasuks tutvumisportaalis mainida vaid juhul, kui sa ei taha ühegi mehega tuttavaks saada.

9. «Mul on A-tüüpi isiksus ja ma olen selle üle uhke.» Tõlge: kontroll peab alati olema minu käes ja ma ei kavatse end muuta.

10. «Ma tahan kindlasti lapsi. Varsti.» Kui täidad oma profiili «eluliste» asjadega - abikaasa, lapsed, armas maja äärelinnas -, siis saad sa meestele signaali, et otsid kedagi, kes rahuldaks su vajadusi, mitte kedagi, kellega oma elu muretult jagada. Isegi, kui otsid abikaasat ja mõtled juba praegu lastele, ei tasuks seda oma profiilis mainida.

11. «Ma olen 35aastane, aga näen välja/tunnen/käitun kui 25aastane.» Sellise tutvustusega ei saa mingis vanuses häid tulemusi loota. Kui oled keskealine, kõlab selline lause meeleheitlikult. Kui oled 30aastane, jätab see mulje, et oled oma vanuse suhtes ebakindel. Ja kui oled näiteks 22aastane, on selliste lausete kasutamine lihtsalt imelik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles