Fotod: tüdrukutirtsud teevad emadele meiki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.heisephoto.com

Elly Heise on fotograaf, kelle viimane projekt keskendub ilule. Heise sõnul tahtis ta anda ilule teistsuguse tähenduse ja lasi tütardel emasid meikida ning tegi seejärel emadest pilti.

«Tüdrukutel olid vabad käed, nad võisid oma ema nägu värvida nii, nagu ise tahtsid,» selgitas Heise. Üks asi, mida naine kogu ettevõtmise juures täheldas, oli see, et tüdrukud olid kõige õnnelikumad oma «teoste» nende osade üle, mis paistsid olevat kõige rohkem segamini. Heise sõnul pani see teda mõtlema ilu definitsioonile ja kui subjektiivne see tegelikult on.

Elly Heise loodab, et see projekt paneb meid kõiki mõtlema, mis on ilus ja mis mitte. «Ma tahan, et see paneks inimesi kahtlema selles, kuidas nad siiani on ilu enda jaoks defineerinud ja mõtlema, milliseid tõekspidamisi me järgmistele põlvedele edasi anname,» sõnas naine.

Vaata fotosid siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles