Millises vanuses mõtlevad mehed kõige rohkem petmisele?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Selle nädala alguses selgus ühest uuringust, et inimesed kipuvad langetama eluliselt tähtsaid otsuseid enne nulliga lõppevat sünnipäeva. See tähendab, et me üritame näiteks elu mõtet ja muid olulisi asju enda jaoks lahti mõtestada 29-, 39-, 49-, 59-aastaselt.

See avastus pole kuigi šokeeriv, sest inimesed peavadki aeg-ajalt mõtlema, mis suunas nende elu liigub ja kas nad on sellega rahul, kuid tuli välja näiteks ka see, millises vanuses mehed mõtlevad kõige rohkem petmise peale (ja teevad selle sageli ka teoks). Selleks vanuseks on 49, kirjutab Style Caster.

Tuleb välja, et mõni keskealine mees ostab endale meelerahuks hinnalise auto, teine aga otsib omale armukese.

Antud faktid selgusid pärast seda, kui teadlased analüüsisid veebilehe Ashley Madison kasutajate andmeid. Ashley Madisoni nimeline veebileht on mõeldud inimestele, kes otsivad kõrvalsuhet. Veebilehel on üle kaheksa miljoni meessoost kasutaja vanuses 25-64. Enam kui 950 000 neist kasutajatest on vanuses, mis lõppes üheksaga. Neist kasutajatest oli kõige rohkem mehi, kelle vanuseks oli 49.

Naissoost kasutajate puhul täheldati sarnast trendi, kuid näitajad polnud nii suured kui meestel. Tuleb välja, et uue aastakümne algus tekitab meestes rohkem ärevust kui naistes.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles