Vaata, milline on Lindexi kevadsuvine kollektsioon

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lindex

Lindexi kevadsuvine kollektsioon keskendub teemadele New Classics (uus klassika), Sporty Touch (sportlik) ning Volumes & Lengths (volüümid ja pikkused).

2015. aasta kevade ja suve märksõnaks on mänglev siluett, mis lubab uusi volüümika ja liibuva, lühendatu ja pikendatu kombinatsioone. Selle hooaja keskne rõivaese on särkpluus, mida on mitmeti disainitud. «Ükskõik, milline on su stiil, särk on riietumise kese, mille järgi valid kõik muu,» kinnitab Lindexi peadisainer Nina Starck.    

New Classics koondab klassikalisi, pisut uuendatud ilmega esemeid ning minimalismi ja põhigarderoobi alateemasid. Domineerib puhas joon ja väljapeetus: särkpluusid, mida kantakse koos naiseliku pitsiga ja kihiti läbipaistvana, pikad pealisrõivad, bleiserid ja kombinesoonid ning pealaest jalatallani valge.

Sporty Touch annab välimusele sportliku nüansi: kollektsiooni on täiendatud sportlike rõivastega. Kesksed rõivaesemed on spordijakid, retuusidega kantavad seelikud ja kõik tossudega sobiv. Väljendusrikkus põhineb pindadel ja mustritel.

Volume & Lengths mängib uute siluetti huvitavaks muutvate kooslustega: lühendatud sääreosad, mitmed pikkused ja volüümikas ülaosa koos volüümikate pükstega. Kesksed rõivaesemed on keep, uudne sõlmedega drapeering ja püksseelikud.

Värvigammas on peamiselt hall, beež, hallikasbeež ja teised neutraalsed toonid, pluss valge, mis annab kargelt värske ilme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles