Kuidas naised flirdivad?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed kurdavad sageli, et naisi on raske mõista, aga kui oskad naiste kehakeelt tõlgendada, siis on tegelikult päris lihtne kindlaks teha, mida õrnem sugu mõtleb. 

Briti naisteportaal koostas koostöös veebilehega Meetville.com väikese juhendi meestele, et mehed saaksid aru, mida naiste flirtiv käitumine võib tähendada.

Pilk - kui naine vaatab sind üle oma õla ja tekib pikaajaline silmside, siis see võib tähendada, et ta on sinust huvitatud.

Kehakeel - kui naine sätib oma keha sinu poole, siis ta üritab sulle märku anda, et tunneb end sinu seltsis mugavalt ja tahaks sulle lähemale liikuda. 

Reaktsioon - kui mees meeldib naisele, siis tahab naine teada, et ta on mehe arvates naljakas ja huvitav. Naine võib jälgida mehe näoilmet, et näha, kuidas mees tema jutule reageerib.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

Läheduses seismine - kui naine seisab sinu lähedal, siis tahab ta sulle öelda, et kui soovid temaga rääkida, siis ta on vaid paari sammu kaugusel. Palun mine räägi temaga.

Naljakad ettekäänded - kui naine mõtleb välja imelikke põhjuseid, miks sinu lähedal olla (ta väidab, et tal on külm või talle meeldib see baariosa rohkem), siis tahab ta lihtsalt su läheduses viibida.

Huumorisoon - kui naine räägib sulle nalju, mis ei aja kedagi naerma, siis ilmselt muudab sinu lähedus teda närviliseks. Aga see on hea, see näitab, et ta tahab sind.

Puudutus - kui naine otsib võimalust, et sind puudutada, siis ta tahab salamisi ilmselt su lihaseid katsuda.

Nimi - kui naisel püsib su nimi meeles, siis oled sa tema jaoks enamat kui suvaline mees baarist.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

Küsimused - kui naine esitab sulle palju küsimusi, siis ta üritab selgeks teha, kas te sobite kokku või mitte, seega vasta kõigile tema küsimustele, see aitab teil mõlemal üksteist tundma õppida. Kui naine küsib sinult, mis kell on, siis see on lihtsalt hea vestluse algataja. Tegelikult teda ei huvita, mis kell on, ta tahtis lihtsalt sinuga rääkida.

Tüdruksõber - kui naine küsib sinult otse, kas sa oled vallaline või mainib jutu sees neidu, kes sind kindlasti kodus ootab, siis ei pea olema just geenius, et mõista naise jutu tegelikku mõtet.

Komplimendid - kui naine teeb sulle komplimendi, pole tähtsust, mille kohta, siis oled sa talle millegagi silma jäänud.

Sõbrannad - kui naine tutvustab sind oma sõbrannadele, siis tahab ta ilmselt pärast lihtsalt nende arvamust kuulda sinu kohta. Kui naine kaob seejärel sõbrannadega tualetti, sest nad kõik peavad järsku pissile minema, siis ilmselt lähevad nad sinust rääkima.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

Poiss-sõber/kallim - kui naine ei võta ise vabatahtlikult jutuks seda, kas ta on vallaline või mitte, siis järelikult ei taha ta sellest täna õhtul rääkida. Ära puuduta seda teemat ise.

Juustega mängimine - kui naine mängib oma juustega, siis ta tahab väga, et teie ühisest dringist saaks õhtusöök ja kohv ja... mõistad?

«Silmside hoidmine on kõige olulisem märk,» sõnas meeste kohtingutreener Michael Valmont. «Kuid see pole ainus märk, mida jälgida. Naised hammustavad sageli oma alahuult, kui ta on mehest huvitatud. Kui naine näeb lõõgastunud välja ja istub mehe poole suunatult, siis see näitab, et ta tunneb end sinuga mugavalt. Kui märkad, et naine vaatab sind hetkel, mil sina teda ei vaata ja pöörab pead kohe, kui kohtab sinu pilku, siis see reedab, et sa meeldid talle.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles