Kümme asja, millest mehed üldse ei hooli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehi süüdistatakse sageli selles, et nad ei märka pisiasju ja mõnikord ei kuula üldse, mida naised neile räägivad. Kuigi taolised üldistused ei pea tihtilugu paika, vastab tõele, et mehed ei märka teatud asju lihtsalt seetõttu, et nad ei hooli neist.

YourTango pani naistele kirja kümme asja, millest mehed üldse ei hooli.

1. Mees ei hooli sellest, et naise meik või soeng pole ideaalsed. Mees hindab seda, et naine näeb oma välimuse nimel vaeva, aga samas on mees arvamusel, et naine ei peaks enda vastu väga karm olema: kui mees veedab sinuga aega, siis teeb ta seda sinu enda, mitte su välimuse tõttu.

2. Mees ei hooli paarist lisakilost, millest naine soovib vabaneda. Ka mehed tunnevad ebakindlust, nad lihtsalt ei räägi sellest. Hea mees ei nurise kunagi naise figuuri üle ega heida naisele ette, et viimane võiks alla võtta.

3. Mees ei hooli, et naine teenib temast rohkem. Või vähem. Või sama palju. Vahet pole. Enesekindel mees ei lase naise palganumbril end kõigutada. Kui naine on oma tööga rahul, teeb seda hästi ja saab selle eest korralikult palka, siis ei tohiks kellelgi sellega ju probleeme tekkida.

4. Mees ei hooli, kui naine võtab kohtingul paar jooki. Täiskasvanutele meeldib mõnikord end lõdvaks lasta ja alkoholi nautida, mehed ei pane seda naistele sugugi pahaks, sest nad ise teevad mõnikord samamoodi. Peaasi, et naine alkoholiga üle piiri ei läheks.

5. Mees ei hooli sellest, millal naine otsustab temaga voodisse minna. Meeste jaoks pole oluline, kas te magate koos pärast esimest või pärast viiendat kohtingut, sest üks asi on kindel: mees on ilmselt selleks hetkeks juba otsustanud, kas ta tahab sind uuesti näha või mitte, seega ta ei hooli, millal te voodisse lähete. Mees ei kritiseeri naist, kui naine tahab seda teha pärast esimest kohtingut.

6. Mees ei hooli, kes saadab esimese sõnumi. Paljud naised usuvad, et nemad ei peaks mehega esimesena ühendust võtma, hoopis mees peaks tegema esimese sammu. Mehed ei mõtle selliste asjade peale. Kui ta pole sulle veel sõnumit saatnud, kuid on sinust huvitatud, siis ilmselt mõtleb ta pidevalt sellele, et peaks sinuga ühendust võtma. Tal on väga hea meel, kui sa helistad talle või saadad sõnumi.

7. Mees ei hooli, milline on naise välimus hommikul. Mõned naised ei taha mehega koos ööd veeta vaid seetõttu, et nad kardavad, et nende välimus võib hommikul mehe ära hirmutada. Tegelikult mees ei hooli sellest, milline naine hommikul välja näeb. Kui mees ärkab hommikul sinu kõrval, siis pead ta sind nii või teisiti ilusaks naiseks.

8. Mees ei hooli sellest, mida naine söögiks tellib. Kas teadsite, et leidub naisi, kes ei julge meeste juuresolekul süüa? Või kes tellivad restoranis ainult salati, sest tahavad jätta muljet, et hoolivad oma figuurist? Ära muuda oma söömisharjumusi mehe pärast, ta ei pööra neile niikuinii tähelepanu.

9. Mees ei hooli, kui naine ropendab. Kuigi arvatakse, et ropendamine pole kuigi naiselik, tuleb seda ikka ette. Ilmselt pole su sõnavaras ühtki sõna, mida mees pole kuulnud. 

10. Mees ei hooli sellest, et naine pole ideaalne. Mitte keegi pole ideaalne. See sõna on põhimõtteliselt sisutu, sest maailmas on seitse miljardit inimest, kuid mitte kedagi neist ei saa iseloomustada selle sõnaga. Ära muretse oma välimuse, kehakaalu või kommete pärast. Ära muretse selle pärast, kas su juuksed peaksid olema pikad või lühikesed. Ära muretse oma iluvigade pärast. Mees ei hooli neist asjadest, sest kui armastad kedagi tõeliselt, on kõik asjad tema juures ilusad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles