Hea moodus, kuidas mees saab naisele muljet avaldada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kujuta ette meest näiteks lillede, kutsikate või pisikese kingitusega - kas pole mitte ilus vaatepilt? Aga pole kahtlustki, et kõige enam muljet avaldab naisele see, kui mees hoiab süles beebit.

Kui mees hoiab väikest last süles ja tegeleb temaga, siis see sulatab ka kõige karmima naise südame, tegid teadlased kindlaks, kirjutab Glamour.

Nimelt selgus hiljuti avaldatud uuringust, et naised annavad oma telefoninumbri tõenäolisemalt mehele siis, kui nad on näinud meest lastega tegelemas.

Uuring viidi läbi järgnevalt: mees istus söögikohtades võimalikult lähedale naistele, kes olid üksinda väljas. Mehe juures istus naine, kes mängis tema õde ja tal oli kaasas väike laps. Mehele oli ette antud kaks stsenaariumit: ta oli kas väga meeldiv ja suhtles lapsega väga armsal moel või ignoreeris täielikult lapse kohalolu. 

Kui «õde» ja laps lahkusid, proovis mees õnne ja tegi enda lähedal istuvatele naistele komplimente ning küsis seejärel naiste telefoninumbreid. Mees kogus rohkem telefoninumbreid siis, kui ta oli eelnevalt oma «õelapsega» kenasti käitunud. Kui mees ignoreeris last, siis kogus ta hiljem telefoninumbreid vaid üksikutelt naistelt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles