Ilona Kaldre: sensitiivide jaoks on Ukraina ja Venemaa nagu tõotatud maa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilona Kaldre
Ilona Kaldre Foto: PBK

Selgeltnägija Ilona Kaldre rääkis Naistelehele, et kodumaine telesaade «Appi tuleb selgeltnägija» filmib uut hooaega ja üks põhjus, miks ta sellest osa võtab, on soov näidata, et ta aitab meelsasti ka eestlasi. 

Ilona ei taha, et talle heidetakse ette, justkui ta aitaks inimesi vaid Venemaal ja Ukrainas. Seal, muide, on tema sõnul suhtumine «erilistesse võimetesse» hoopis teine kui meil. «Näiteks Ukrainas on inimesed väga ebausklikud, neil on see juba kultuuris sees. Sealsed inimesed on harjunud pidevalt lootma imedele. Ja seda kasutavad ära paljud šarlatanid. Üldse – sensitiivide jaoks on Ukraina ja Venemaa nagu eldoraado, tõotatud maa,» sõnas Ilona Kaldre, kelle sõnul jäävad seal inimesed kõike väga kergesti uskuma.

«Õnneks meil Eestis on inimesed mõistlikumad ja mul on selle üle väga hea meel,» tunnistas ta. «Siin tuleb oma võimeid tõestada reaalsete näidetega. Ei piisa sellest, et lihtsalt tulla ja öelda: mina olen ekstrasenss. Ma olen meie rahva üle uhke! Inimesed loodavad eelkõige iseendale, mitte imedele, ja see on õige!»

Nii julgustab selgeltnägija inimesi rohkem kainet mõistust kasutama: «Seega pole ka minu käest mõtet tulla küsima, kas peaksid halvast suhtest lahutama või mitte. Kui sul on seal halb, siis lahuta! Sellises asjas pole sul ju selgeltnägijat ometi tarvis!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles