Lugeja küsib: kas uuest aastast beebid enam Wendre tekke ja patju ei saa?

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wendre tekid imikutele.
Wendre tekid imikutele. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimes

«Selle aastaga lõpeb Ämmaemandate Ühingu ja Wendre projekt, kus vastsündinud said Wendre padja ja teki. Mu 2012. aastal sündinud laps sai ka. Kas neil on mingi analoogne suurprojekt veel plaanis või lõpeb nüüd see Wendre kampaania ära ja sellega on kõik?» uurib lapseootel Naine24 lugeja.

Vastab AS Wendre personalijuht Külliki Seire

Sellega on nüüd tõesti selline lugu, et oleneb, millal naine sünnitab. Kui sel aastal, ei ole küsimust, kui järgmisel, siis ei pruugi.

Meie projekti kohta veel niipalju: 2012 aastal alustasime koostöös Lastehaigla Toetusfondi ja Eesti Ämmaemandate Ühinguga projekti, mille käigus on haiglate abiga kingitud kolme aasta jooksul Eestis sündivatele lastele padja ja teki komplektid.

Kolm aastat on märkamatult läbi saamas ning projekt lõppemas. Palusime haiglatelt mõni aeg tagasi tagasisidet hetke laoseisu kohta ning prognoosi, kui palju võib kinkekomplekte vaja minna aasta lõpuni. 

2012. aastal jagati 14 349 komplekti ning 2013. aastal 13668 komplekti. Järelejäänud komplektid palusime anda esimestele 2015. aastal sündinud lastele või jätta haiglale enda tarbeks. Etteruttavalt annan teada, et soovime projekti ka kenasti kokku võtta järgmise aasta jaanuaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles