Kalkun kergemal moel

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rullib kalkunivrappi: Henri Ruuli juhtis sügavamale toidurajale aastate eest tema Eesti treener, öeldes, et õige toit on sportlasele parim doping.
Rullib kalkunivrappi: Henri Ruuli juhtis sügavamale toidurajale aastate eest tema Eesti treener, öeldes, et õige toit on sportlasele parim doping. Foto: Sander Ilvest

Järgmisel neljapäeval söövad ameeriklased tänupühakalkunit. Meie võiks tervisliku kalkunilihaga oma toidulauda lihtsalt mitmekesistada, ütleb toitumisnõustaja Henri Ruul.

Kas Aafrikas Rwandas süüakse kalkunit?

Pentsik küsimus, eks ole. Ent Taanis VIA ülikoolis dietoloogiks õppinud ja nüüd Rannamõisa toitumisnõustajana tegutsevale Henri Ruulile on see täiesti asjakohane, sest viimati töötas ta Rwanda pealinna Kigali ühe spordiklubi personaalse toitumisnõustajana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles