Viis nõuannet, kuidas leida armastust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Armastust pole sugugi raske leida. Raske võib olla hoopis leida aega, et pärast pikka tööpäeva veel välja minna ja uute inimestega kohtuda. 

Kuidas peaksid käituma need, kes soovivad leida seda ühte ja õiget inimest? Allwomenstalk pani kirja viis nõuannet, kuidas leida armastust.

1. Proovi tutvumisportaale

Internetist armastuse otsimist ei tasu karta. Tutvumisportaalidel on mitmeid plusse ja nende inimeste hulk üha kasvab, kes on tutvunud just tänu internetile. Kui oled häbelik ega julge inimestega vestlust alustada, siis on online-suhtlus sinu jaoks ideaalne variant! Kui sa pole kindel, millist infot tasuks tutvumisportaali profiilis enda kohta jagada, kutsu mõni sõbranna appi ja täitke ankeet koos ära.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

2. Leia omale hobi

Nauditav hobi või harrastus, mida sulle meeldib pärast tööd teha, on hea moodus uute inimestega tutvumiseks. Pole vahet, kas liitud mõne treeningrühmaga või lähed keelekursustele, tõenäoliselt leiad omale sealt uusi tuttavaid. Isegi, kui sa ei leia omale kallimat, saad uusi sõpru, kellega vabal ajal aega veeta.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

3. Tee vabatahtlikku tööd

Vabatahtlik tegevus on samuti hea viis, kuidas leida uusi tuttavaid, kes jagavad sinuga sarnaseid põhimõtteid. Nädalas paar tundi näiteks kodutute loomadega tegelemist ajab sind kodust välja ja sa leiad kindlasti uusi tuttavaid. Kui peaksid selle tegevuse kõrvalt veel leidma omale silmarõõmu, siis on see ainult boonuseks!

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

4. Veeda aega kolleegidega

Maailmas on väga palju paare, kes on kohtunud just tööl. Kui kipud tööl pigem eraldi hoidma, siis ürita muutuda avatumaks ja õpi oma kolleege paremini tundma. Võib-olla avastad, et su hingesugulane on sinust kogu aeg olnud vaid paari meetri kaugusel! Käi kolleegidega koos lõunal, suhtle teistega rohkem ja mine kolleegidega pärast tööd baari.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

5. Mine kiirkohtingule

Kiirkohtingud võivad paljudes tekitada ebamugavust, kuid tegelikult on see kohtinguvorm muutumas üha populaarsemaks. Kiirkohtingu käigus saad keskenduda asjadele, mis on sinu jaoks olulised, saad vältida niisama lobisemist ja asuda kohe asja juurde. Kui sa pole enne kiirkohtingul käinud, siis uuri välja, kus ja millal neid korraldatakse ning mine proovi järgi. Julgustuseks võid mõne sõbranna kaasa võtta.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles