18 moodust, kuidas kallimale ilus üllatus teha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõige meeldejäävamad ja ilusamad kingitused on tavaliselt need, mis tulevad südamest. Kui soovid kallimale üllatus teha, kuid sul pole ühtegi head ideed, siis siin on 18 moodust, kuidas võiksid teda üllatada.

1. Paku talle hommikusööki voodis. See on niivõrd lihtne viis, kuidas kallimale üllatust valmistada. Valmista mõnus hommikusöök ja kanna see kandikuga kallimale voodisse, see on ideaalne viis päeva alustamiseks, soovitab MSN. 

2. Kingi talle muusikat. Sa ei pea soetama kallist muusikakogumikku, teise inimese päeva võib ilusamaks muuta ka see, kui saadad talle Youtube'i lingi, millelt ta leiab ilusa laulu. Juurde võid lisada, et see laul meenutab sulle teda või paneb alati temale mõtlema.

3. Saada talle ilusaid tsitaate. Otsi internetist üles kõige romantilisemad ja ilusamad tsitaadid ning saada neid talle sõnumiga. Või kirjuta tsitaadid paberitükkidele ja peida kodus sellistesse kohtadesse, kuhu kallim kahtlemata vaatab.

4. Masseeri teda. Kui kallim jõuab pärast pikka ja väsitavat tööpäeva koju, üllata teda värskendava joogiga ja paku, et võid teha talle näiteks jalamassaaži.

5. Kingi midagi ootamatut. Kui kõnnid mõnest poest mööda ja sulle jääb silma midagi, mis võiks kallimale meeldida, osta see ära ja tee talle spontaanne kingitus. See ei pea olema midagi suurt ja hinnalist, mõnikord piisab vaid lillekimbust.

6. Looge uusi traditsioone. Eriliste tähtpäevade tähistamiseks ei pea olema abielus. Looge oma traditsioone ja tähistage neid päevi, mis on teie jaoks olulised (esimene kohting, esimene kinoskäik või esimene koos veedetud öö). 

7. Koosta talle kupongiraamat. Siin on üks äärmiselt armas idee: koosta kallimale pisike raamatuke, kus on erinevad «kupongid», mille eest kallim saab sinult näiteks massaaži, suudlusi, kallistusi vms. 

8. Saada talle romantiline luuletus. Oled hingelt loominguline inimene? Kirjuta kallimale ilus luuletus ja saada see talle sõnumiga või kirjuta ilusa kaardi sisse.

9. Taaslavasta kallima lemmik filmistseen. Kas su kallimale meeldib stseen mõnest filmist? Taaslavasta tema lemmikstseen, see on kindlasti ainulaadne ja ilus üllatus.

10. Otsi talle internetist kingitust. Ilmselt tead, millised veebilehed kallimale meeldivad ja kust ta tavaliselt endale midagi tellib. Vaata tema lemmiklehtedel veidike ringi, ehk leiad sealt kallimale kena kingituse.

11. Poeta talle kotti armastuskirjake. Me kõik tahame teada ja tunda, et meid armastatakse. Tuleta kallimale seda meelde ja poeta talle taskusse või kotti pisike armastuskirjake, see võib olla kõigest paari lause pikkune. 

12. Osta piletid mõnele üritusele, mis talle meeldiks. Sulle ei pruugi korvpall või klassikaline muusika meeldida, aga tee kallimale üllatus ja osta piletid mõnele mängule või kontserdile. See ühendab tema jaoks kaks ilusat asja: ta saab nautida seda, mis talle meeldib ja ta saab koos sinuga olla.

13. Laula talle «teie» laulu. Kas sinul ja kallimal on oma eriline laul? Õpi see pähe ja esita talle ootamatul hetkel. Sa ei pea tegema seda avalikus kohas, kuid see muudaks olukorra veelgi põnevamaks.

14. Kergenda kallima koormat. Kõige lihtsam on kinkida kallimale oma aega: tee tema eest mõni kodutöö ära või maksa näiteks arved, kuigi on tema kord seda teha. Idee seisneb selles, et muudad kallima elu kasvõi hetkeks veidike kergemaks.

15. Minge koos vanni. Planeeri vanniskäiku veidike ette, et sul oleks kõik vajalikud asjad käepärast. Seejärel kutsu kallim endaga vanni (või duši alla). See, kui keegi teine peseb su juukseid, võib mõjuda väga stimuleerivalt, seega ole valmis vannitoast otse magamistuppa minema.

16. Planeeri müstiline kohtinguõhtu. Kui soovid kallimat üllatada enama kui õhtusöögiga, planeeri teile kahele mõeldud müstiline kohting. Sa ei pea mõtlema välja midagi väga kulukat, tehke lihtsalt midagi, mida te varem pole teinud: proovige uusi sööke, minge kontserdile või tehke midagi aktiivset. Ütle kallimale, mis ta võiks selga panna ja soovita tal olla õhtu suhtes avatud ning te võite koos saada tõelise seikluse osalisteks.

17. Vaheta tema arvuti töölaua pilti. Otsi mõni armas pilt teist kahest ja pane see kallima arvuti töölaua taustapildiks. See toob kindlasti ta näole naeratuse.

18. Kutsu kallim keset tööpäeva piknikule. Uuri kallima ülemuselt, kas kallim võiks tööpäeva varem lõpetada ja vii ta romantilisele piknikule või niisama jalutama. Keset töönädalat on eriti mõnus end tuulutada ja töömõtted unustada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles