Millele tasuks mõelda enne juuksevärvi drastilist muutmist?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Plaanid hakata juukseid värvima? Võta teadmiseks, et su igapäevased harjumused võivad oluliselt muuta värvitud juuksetooni. Blondide, brünettide ja punaste juuste eest tuleb veidike erinevalt hoolitseda, seega tasuks juba enne värvimist teada, mis sind ees ootab.

  • Päike muudab su juuksevärvi

Päikese eest peaks oma juukseid hoidma nii punapead, kui ka need, kel on blondid juuksed või blondid salgud. Eksperdid soovitavad investeerida UV-kaitsega pihustisse, mis kaitseb kiharaid kuuma päikese käest, kirjutab OKMagazine.

  • Ka pesemine võib juuksevärvi muuta

Kui oled brünett, kes plaanib värvida juuksed blondiks, peaksid soetama šampooni, mis on mõeldud konkreetselt blondidele juustele. Kuna blondid juuksed võivad oma värvi kaotada, kui nad puutuvad kokku vee, päikese või näiteks klooriga, siis tuleks oma heledat juuksevärvi kindlasti kaitsta. Iga juuksevärv on erinev, aga kui sul on blondid kiharad, otsi poest lilla pigmendiga šampooni, mis neid kaitseb.

  • Juuksevärvi tuleks aeg-ajalt uuendada

Kui sul on loomulikult blondid juuksed ja värvid juuksed tumedaks, pead tähelepanu pöörama oma juuksejuurtele. Kuna juuste kasvades kasvab ka juuksevärv välja, tuleks seda aeg-ajalt uuendada.

  • Kui blondeerid juukseid, ole valmis nende eest hoolt kandma

Heledates juuksevärvides on aineid, mis kuivatavad juukseid. Kui värvid juuksed esimest korda elus heledaks, pea meeles, et peaksid regulaarselt oma kiharate eest hoolitsema niisutava palsami või juuksemaskiga.

  • Juuksevärvi valides jälgi oma nahatooni

Tahad värvida juuksed punaseks? Jälgi kõigepealt oma nahatooni. Juuksurid soovitavad valida juuksevärve, mis erineb sinu nahatoonist 2-3 tooni võrra (olgu siis heledam või tumedam). Konsulteeri eksperdiga, et leida oma nahatooniga sobiv punane toon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles