Kaheksa asja, mis naistele meeste välimuse juures ei meeldi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Välimus pole inimese juures kõige olulisem, kuid vale oleks väita, et see ei oma üldse mingit tähtsust. YourTango uuris naistelt, millised on nende arvates meeste suurimad stiilivead.

Inetud hambad/halb suuhügieen. Halb suuhügieen on naiste sõnul väga eemaletõukav. Mehel ei pea olema laitmatult säravad valged hambad, kuid need võiksid vähemalt kõik alles olla ja mehe suust ei tohiks tulla ebameeldivat hingeõhku.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

Õllekõht. Õllekõht näitab, et mees ei hoolitse enda eest ja armastab alkoholiga liialdada. Mõni naine suudab sellest mööda vaadata, aga kui naise jaoks on tähtsad tervislik toitumine ja treening, ei vaata ta kindlasti õllekõhuga mehe poole.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

Üleliigsed karvad. Mees peaks piirama oma ninakarvu, mõned naised arvavad, et mehed võiksid hoolitseda ka rinna-, jala- ja kubemekarvade eest. Ent liiale ei tasu ka minna – naistele ei meeldi näiteks see, kui mehed kitkuvad kulmukarvu, sest see pole kuigi mehine.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

Liiga suured lihased. Kuigi naised ei tahaks näha mehel õllekõhtu, ei meeldi neile ka see, kui mees on trenniga liiale läinud ja tal on väga suured lihased. «Mulle meeldivad mehed, kellega ma saaksin minna matkama ja kes naudiks head toitu ilma kaloreid lugemata. Ma otsin kaaslast, mitte superkangelast,» ütles üks naine.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

Liiga palju ehteid. Naistele ei meeldi, kui mehed kannavad liiga palju ehteid.

Mõttetud tätoveeringud. Kui tätoveeringul on sinu jaoks eriline tähendus, siis pole kellelgi selle vastu midagi. Teine lugu on aga siis, kui mees on nooruses lasknud teha omale tribal-stiilis tätoveeringu, millel pole tema jaoks mingi tähendust.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

Üle pea kammitud juuksed. Naised mõistavad, et meeste juuksed muutuvad vanemaks saades hõredamaks, aga naised eelistaksid seda, kui mehed ajaksid kõik juuksed maha, kui seda, et alles jäänud juuksekarvu hakatakse üle pea kammima.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

Räpased küünealused. Mees ei pea käima maniküüris, aga nii palju võiks ta ometi vaeva näha, et teha ise oma küünealused puhtaks. Mustad küüned ja küünealused on inetud ega meeldi ühelegi naisele.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles