Jamie Oliver kutsub lapsi korrale tšillipipra abil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Joel Ryan/AP

Meisterkokk Jamie Oliver on miljonitele inimestele oma retseptide ja söögitegemisnippidega eeskujuks, aga laste kasvatamisel ei tasuks vast temalt eeskuju võtta.

Jamie Oliver tunnistas hiljuti BBC-le antud intervjuus, et ta sundis oma vanimat tütart Poppyt (12) kord sööma õunu, mis olid kaetud tšilliga, kuna tütar ei kuulanud tema sõna, kirjutab news.com.au.

Jamie Oliver tütrega.
Jamie Oliver tütrega. Foto: SCANPIX

«Ma andsin talle tšillit karistuseks. Lastepeksmine pole enam populaarne ega lubatud, pealegi kui oled kuulus kokk, siis see ei jätaks sinust kindlasti head muljet. Seega mul oli vaja leida alternatiive,» tegi Oliver nalja. «Poppy oli väga ebaviisakas ja ta ise noris seda. Omal ajal oleksin mina sellise asja eest saanud kõvasti karistada, kuid praegusel ajal pole see enam lubatud.»

Oliver määris õunatükile Scotch Bonneti nimelist tšillipipart (tuntud ka Kariibi punase piprana) ja lasi tütrel seda süüa. Tütar jooksis seepeale ema juurde ja kaebas, et õun on «piprase maitsega». Oliver ütles, et tema itsitas sel hetkel naerda, kuid tema naine Jools hoiatas, et mees enam kunagi nii ei teeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles