Millest mehed kõige rohkem fantaseerivad?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Keskmine mees mõtleb seksile peaaegu kaks korda rohkem kui keskmine naine. Väljaandes Journal of Sexual Medicine avaldati põhjalik uuring seksuaalfantaasiate kohta, mis annab paremini aimu selle kohta, millest siis mehed mõtlevad.

Uuringus osales 1516 Quebeci meest ja naist, kelle keskmine vanus oli 30. Mehi oli uuringus 717, kellest 1,5 protsenti olid homoseksuaalid, 9,8 protsenti biseksuaalid ja ülejäänud heteroseksuaalid, vahendab Business Insider.

Eelnevaid andmeid arvesse võttes selgus suureks üllatuseks, et ka heteroseksuaalsetel meestel on homoseksuaalsete tegevustega fantaasiaid. 26, 8 protsenti küsitlusele vastanud meestest on fantaseerinud oraalseksist teise mehega ja 20, 6 protsenti meestest on fantaseerinud seksist teise mehega.

Osalised pidid vastama 55 küsimusele oma seksuaalfantaasiate kohta, märkides skaalal 1-7, kui intensiivselt nad mingisse fantaasiasse suhtuvad. Selgus, et meeste seksuaalfantaasiad on mitmekülgsemad, konkreetsemad ja detailsemad kui naistel.

Meeste kümme kõige levinumat seksuaalfantaasiat

1. Oraalseksi tegemine või selle saamine.

2. Seks kahe naisega.

3. Seks kellegagi, kes pole praegune partner.

4. Seks ebatavalises kohas.

5. Kahe naise omavahelise seksi pealtvaatamine.

6. Seksuaalpartneri peale ejakuleerimine.

7. Romantilises kohas seksimine.

8. Naisele oraalseksi tegemine.

9. Partneri abiga masturbeerimine.

10. Seks enam kui 3 naistega.

Vaata täielikku tabelit SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles