Millest naised kõige rohkem fantaseerivad?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir/ScanPix

Väljaandes Journal of Sexual Medicine avaldati põhjalik uuring seksuaalfantaasiate kohta, millest selgus, et naiste seksuaalfantaasiad ei pruugi sugugi ühtida sellega, mida nad päris elus tahavad.

Näiteks tunnistas suur hulk uuringus osalenud naisi, et kuigi neile meeldib fantaseerida, et nad mingil moel kellelegi alistuvad, siis päris elu nad seda kogeda ei tahaks, vahendab Business Insider.

Uuringus osales 1516 Quebeci meest ja naist vanuses 20-40. Naisi oli neist 799, kellest 6 protsenti olid homoseksuaalid, 12, 6 protsenti biseksuaalid ja ülejäänud heteroseksuaalid. Kuigi küsitlusele vastajad ei esinda kultuuriliselt mitmekülgset pilti, on uuringu tulemused siiski põnevaks näiteks sellest, mis naiste ja meeste peas toimub.

Osalised pidid vastama 55 küsimusele oma seksuaalfantaasiate kohta, märkides skaalal 1-7, kui intensiivselt nad mingisse fantaasiasse suhtuvad.

Kokkuvõttes osutus naiste seas kõige levinumaks fantaasia seksida «ebatavalises» või «romantilises» kohas. Kõige populaarsemate vastuste seas oli ka seksuaalse alistumise fantaasia. Huvitaval kombel on varasemad uuringud näidanud, et need naised, kes fantaseerivad alistumisest, on seksuaalselt paremini rahuldatud kui need, kel selliseid fantaasiaid pole.

Mõned vastused ei osutunud väga populaarseks, kuid need valinud naised märkisid, et suhtuvad nendesse fantaasiatesse eriti intensiivselt. Selliste fantaasiate alla kuulusid näiteks seks kahe naisega, kahe naise seksimise pealt vaatamine ja seks võõraga.

Naiste kümme kõige levinumat seksuaalfantaasiat

1. Seks romantilises kohas.

2. Seks ebatavalises kohas.

3. Oraalseksis osalemine.

4. Mehele oraalse naudingu pakkumine.

5. Partneri poolt masturbeerimine.

6. Partneri masturbeerimine.

7. Seks tuttvaga, kes pole oma partner.

8. Seksuaalne alistumine partnerile.

9. Seks avalikus kohas.

10. Seks enam kui 3 inimesega, nii meeste kui naistega.

Vaata täielikku tabelit SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles