Suurimad kulmude kujundamise vead

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Enamik naisi teab, et kulme tuleks kitkuda loomuliku valguse käes, aga kas teadsid, et kulmude kitkumiseks ei tohiks seista peeglile liiga lähedal ega üritada kulme täpselt ühesugusteks teha?

RedBook Magazine pani kirja suurimad vead, mida kulmude kujundamisel tehakse.

Arvad, et kulmud peaksid olema täpselt ühesugused. Iga ekspert võib sulle kinnitada: kulmud on õed, mitte kaksikud. Ära ürita oma kulme täpselt ühesugusteks muuta, sest siis võib tekkida olukord, kus kitkud neid muudkui õhemaks.

Kitkud kulme iga päev. Eksperdid soovitavad lasta kulmudel võimalikult paksuks kasvada ja seejärel võiks pöörduda professionaali poole, kes annaks su kulmudele õige kuju.

Kitkud kulme enne duši alla minekut. Kulme tuleks alati kitkuda pärast kuuma duši all või vannis käimist. Kuumus + niiskus = karvad tulevad kergemini välja.

Kujundad kulmukaare valesti. Kui kulmukaare kuju on veider, võib see su välimuse vanemaks muuta.

Kitkud karvu kulmude pealt. Ekspertide sõnul on üks suurimaid vigu, mida paljud naised teevad, see, et karvu kitkutakse kulmude pealt, kuigi tegelikult tuleks kitkuda ainult altpoolt.

Seisad kulme kitkudes peeglile liiga lähedal või kasuta liiga väikest peeglit. Kui seisad peeglile liiga lähedal, siis keskendud igale karvakesele eraldi, selle asemel, et vaadata tervet kulmukaart korraga. Selle tulemusel võid kulmud kitkuda liialt õhukeseks või ebaühtlaseks. Kasuta parem suurt peeglit või astu peeglist paar sammu eemale.

Kasutad kulmušabloone. Ei tasuks uskuda, et kulmušabloone kasutades saab parima tulemuse: šabloonid võivad muuta kulmukaare liiga kunstlikuks ja taoline kulmukuju ei pruugi sinu näokujuga sobida. Pigem lase professionaalil oma kulme kujundada nii, et sul oleks neid kodus kergem hooldada.

Kitkud või vahatad kulme menstruatsiooni ajal. Kuupuhastuse ajal on naise valulävi madalam, seega võib kitkumine tunduda valusam kui tavaliselt.

Kasutad kulmude värvimiseks valet tooni. Kulme värvides pea meeles seda põhimõtet: kui sul on heledad juuksed, eelista kulmuvärvi, mis oleks tooni võrra su juustest tumedam. Kui sul on tumedad juuksed, eelista kulmuvärvi, mis oleks sinu juuste heledaima kohaga sama tooni. Pole vahet, mis värvi on su juuksed, ära kunagi värvi kulme päris mustaks.

Sulle meeldib tume kulmumeik. Vähem on rohkem. Meigikunstnike sõnul ei tohiks kulmud näos väga silmatorkavad olla, nende eesmärgiks on vaid nägu raamistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles