Kaheksa üllatavat asja, mis mõjuvad naistele erutavalt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Küsi mõnelt naiselt, mis muudab tema voodielu eriti kuumaks ja ilmselt kuuled vastuseks: «lähedustunne», «koos aja veetmine» ja «enesekindlus oma välimuse suhtes». Kindlasti ei räägi ükski naine, et abikaasa sissetulek muudab tema voodielu kuumemaks, sest kuidas saavad need kaks asja omavahel seotud olla? Tuleb välja, et saavad küll!

Teadlased viisid naissoost tudengite seas läbi küsitluse, et kindlaks teha, mis naisi erutab. Kõik küsitluses osalenud naised olid pühenunud heteroseksuaalses suhtes. Tulemused on tõeliselt üllatavad. Kui siiani on süüdistatud mehi selles, et nad kipuvad olema pealiskaudsed, siis antud küsitluse vastuste põhjal võiks pealiskaudsuses süüdistada ka naisi, kirjutab The Stir.

Järgnevalt on välja toodud kaheksa üllatavat asja, mis naisi erutavad.

1. Mehe pere sissetulek. Mida kõrgem on mehe perekonna sissetulek, seda rohkem kogesid naised orgasmi. Ilmselt kui küsida sama asja 30- või 40-aastastelt naistelt, siis ütleksid nad, et oluline on mehe, mitte tema pere sissetulek.

2. Mehe enesekindlus. Naised saavad rohkem orgasme enesekindlate meestega. Enesekindlus mõjub erutavalt muide mõlemale sugupoolele.

3. Mehe välimus. Naine kogeb intensiivsemaid orgasme, kui ta on voodis mehega, kes on tema arvates seksikas. 

4. Mehe huumorisoon. Küsitlusest selgus, et hea huumorisoonega mehed on enesekindlamad ja nende pere sissetulek on kõrgem (ilmselt aitab see meestel rohkem lõõgastuda). Naised algatavad nende meestega tihemini vahekordi, need mehed seksivad tihemini ja naised saavad nendega voodis olles rohkem orgasme.

5. Sage seksimine. Mida rohkem inimene seksib, seda intensiivsemaks muutuvad tema jaoks orgasmid. Harjutamine teeb meistriks.

6. Kui kuumaks peavad meest su sõbrannad. Ka see muudab orgasmi intensiivsemaks. Naised on tõepoolest võistlushimulised.

7. Kui laiad on mehe õlad. Mida laiemad on mehe õlad, seda paremini on naine seksuaalselt rahuldatud. 

8. Kui väga naine meest armastab. Kuigi armastus on selles nimekirjas kõige viimasel kohal, ei tasuks arvata, et see pole oluline. Naine saab paremat orgasmi siis, kui ta on voodis mehega, keda ta armastab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles